Çin'de maymun, bakıcısının telefonundan sipariş verdi!

ads ads ads ads
15/11/2019

ads
Çin'de maymun, bakıcısının telefonundan sipariş verdi!

Çin'de "Cockroach" (Hamamböceği) adlı maymun, bakıcısının telefonunu kullanarak internet üzerinden çok sayıda sipariş verdi. Bakıcı Lu Mengmeng, siparişlerin toplam fiyatının fazla olmamasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Olay, Çin'in Jiangsu bölgesindeki Changzhou kentindeki bir hayvanat bahçesinde, 6 Kasım'da meydana geldi. Telefonunu yatağın üstünde bırakan hayvanat bahçesi görevlisi ve Cockroach adlı maymundan sorumlu olan Lu Mengmeng, telefonunu tekrar açtığında, internet üzerinden verilen siparişleri görünce şok yaşadı. Güvenlik kameralarının incelenmesiyle gerçek ortaya çıktı.

"YATAĞIN ÜSTÜNDEKİ TELEFONU ALARAK SİPARİŞLERİ VERDİ"

Güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, Cockroach'un yatağın üstündeki telefonu eline aldığı ve kurcaladığı görüldü. Telefonunu bıraktığı yerden alan Mengmeng, siparişlerin ücretlerinin de ödendiğini gördü. Yerel medyaya açıklama yapan Mengmeng, düşük fiyatlı ürünler için hızlı ödeme özelliğini aktif ettiğini, dolayısıyla Cockroach'un ödemeleri kolayca yapabildiğini söyledi. Öte yandan, Cockroach'un sipariş ettiği ürünlerin fiyatının çok fazla olmadığını, bu nedenle mutlu olduğunu belirtti.

15/11/2019 17:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Çin’de maymun, bakıcısının telefonundan sipariş verdi!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.