Corona virüse yakalanan Irmak Ünal hastaneye kaldırıldı

Irmak Ünal'ın ateşinin düşmemesi, tomografisi ve tekrarlanan kan testi sonucunda hastaneye yatırılmasının uygun görüldüğü öğrenildi.

ads ads ads ads
04/11/2020
NTV

ads
Corona virüse yakalanan Irmak Ünal hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan corona virüse yakalandığını açıklayan oyuncu Irmak Ünal, hastaneye kaldırıldı. Ünal'ın ateşinin düşmemesi, tomografisi ve tekrarlanan kan testi sonucunda hastaneye yatırılmasının uygun görüldüğü öğrenildi.

 

Cihan Ünal'ın kendisi gibi oyuncu olan kızı Irmak Ünal, geçtiğimiz günlerde corona virüse yakalandığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Ünal, hastaneye yatırıldığını açıkladı.

Ünal, "Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul'a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor" diyerek yaşadığı günleri takipçileriyle paylaşmıştı.

Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımda, "Merak eden, arayan soran, yazan herkese binlerce teşekkürler. Günlerdir ateşimi düşüremedim. Bugün tomografim ve tekrarlanan kan testim ışığında hastaneye yatmam uygun görüldü. Umarım en yakın zamanda atlatacağım. Güzel mesajlarınızı okuyorum. Ve işin üstesinden gelir gelmez sizlere anlatacağım tecrübemi. Şimdi biraz dinlemem lazım" notunu paylaştı.

Irmak Ünal Instagram hesabından corona virüse yakalandığını şöyle duyurmuştu:

"Corona virüs ile boğuşuyorum son dört gündür. 'Boğuşuyorum' diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum. Bütün yazı çok dikkatli geçirdim, Bodrum'da tam bir izolasyon temposunda yaşadım. Doğru beslenme ile bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalıştım. Sosyalleştiğim zamanlanda çok dikkatliydim. Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul'a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor. Ben bu tarz bir hataya kurban gittim. Bunu bilseydim o kişiyle vakit geçirmezdim."

04/11/2020 10:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Irmak, Ünal, korona
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.