Covid-19’u yenen Gülerman ve Karacan’dan plazma bağışı

Ülkemizde Covid-19’a yakalanan ve iyileşip geçtiğimiz aylarda taburcu olan Ahmet Gülerman ve İbrahim Karacan plazma bağışçısı oldu

ads ads ads ads
05/08/2020
HK

ads
Covid-19’u yenen Gülerman ve Karacan’dan plazma bağışı

Ülkemizde Covid-19’a yakalanan ve iyileşip geçtiğimiz aylarda taburcu olan Ahmet Gülerman ve İbrahim Karacan plazma bağışçısı oldu.

Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19 hastalığını atlatan ve bağışıklık sistemi kazanan kişilere yaptığı ‘gelin plazma bağışçısı olun’ çağrısına kayıtsız kalmayan Ahmet Gülerman ve İbrahim Karacan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde plazma bağışında bulundu.

Çağrı yaptılar

Ahmet Gülerman ve İbrahim Karacan, plazma bağışı sırasında yaptıkları açıklamada ülkede Covid-192u yenen kişilere çağrı yaparak Sağlık Bakanlığı’nın duyurusuna uymalarını istedi. Gülerman ve Karacan, yaptıkları bağışla bazı kişilerin iyileşmesine yardımda bulunacaklarından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Sağlık Bakanı Ali  Pilli , plazma bağışında bulunan Ahmet Gülerman ve İbrahim Karacan'ı hastanede ziyaret etti. Ali Pilli,  Gülerman ve Karacan'a duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek tüm koronavirüsü yenenleri plazma bağışında bulunları çağrısını yineledi.

05/08/2020 10:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Koronavirüs, Covid-19, Ahmet Gülerman, İbrahim Karacan
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.