Cruzeiro Charles'a 750 bin TL ödeyecek

Karantina prosedürlerinin etkisiyle Brezilya'da kalan Antalyasporlu futbolcu Charles'a, eski kulübü Cruzeiro'nun 750 bin TL ödemesine hükmedildi

ads ads ads ads
12/05/2020

ads
Cruzeiro Charles'a 750 bin TL ödeyecek

Antalyaspor'un karantina sürecinde Brezilya'da kalan ve kulüp tarafından yeniden Türkiye'ye getirilmesinin yolları aranan oyuncusu Charles, ülkesinde eski kulübüyle mahkemelik oldu. Cruzeiro'nun borcu olan futbolcuya, devam eden yasal süreçte borcuna karşılık emlak teklif ettiği ancak bunun oyuncu tarafından kabul edilmediği bildirildi.

 

Mahkeme ödeme kararı verdi

Brezilya basınına göre mahkeme son olarak davayla ilgili kararını verdi, 611 bin Brezilya reali (750 bin TL) kulübün futbolcuya ödemesine hükmetti. Futbolcu bir yandan Türkiye'ye dönüşün yollarını ararken, bir yandan da finansal açıdan sıkıntı içerisinde olan Brezilya kulübünden parasını tahsil etmeye çalıştığı belirtildi.

 

Brezilya'dan geri dönemedi

Antalyaspor, sakatlığının tedavisi için kısa süreliğine gittiği ülkesinde karantina prosedürü çıkınca geri dönemeyen Brezilyalı oyuncusu Charles için geçtiğimiz günlerde harekete geçmişti. Kulüp, kendisini Antalya'ya getirmek için çalışma başlatmıştı.

 

12/05/2020 12:25
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cruzeiro Charles, antalyaspor, futbol,
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.