'Çukur' dizisinin çekildiği mahalleye operasyon

Ünlü televizyon dizisinin çekildiği Çukur mahallesinin de operasyon yapılan semtlerden biri olması dikkat çekti.

ads ads ads ads
25/04/2018

ads
'Çukur' dizisinin çekildiği mahalleye operasyon

İstanbul Narkotik polisi, aralarında Avcılar, Beylikdüzü, Bahçelievler ve Fatih’in bulunduğu birçok ilçede 48 uyuşturucu satıcısına yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Ünlü televizyon dizisinin çekildiği Çukur mahallesinin de operasyon yapılan semtlerden biri olması dikkat çekti.

Dün akşam saatlerinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik 40 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Özel Harekat Timleri ve polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Özel bir televizyon kanalında yayınlan Çukur isimli dizinin çekimlerinin yapıldığı mahalle de operasyon yapılan semtlerden biri.

SUİKAST TABANCASI BULDULAR

Sabah'ın haberine göre; Narkotik Polisinin girdiği adreslerden biri de Fatih ilçesi Cibali Mahallesi'ndeki Araplar Sokaktı. 3 katlı binanın çatı katına giren polis ekipleri evde yaptıkları aramalarda suikast silahı olarak bilinen Glock marka tabanca, tabancaya ait fişekler ve bir adet pompalı tüfek ele geçirdi. Evde bulunan bir kişi gözaltına alındı.

25/04/2018 11:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: çukur, çukur dizisi, operasyon
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.