“Lütfen trafik kurallarına uyalım”

ads ads ads ads
05/02/2023

ads
“Lütfen trafik kurallarına uyalım”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ülkemizde son günlerde yaşanan trafik kazalarının ve buna bağlı olarak yaşanan kayıpların derinden üzdüğünü belirtti, çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tatar, “Bu kazaların üç önemli nedeni biri alkollü iken araç kullanımı, aşırı sürat ve dikkatsiz araç kullanımıdır” dedi.

İşte o açıklama:

“Kıymetli halkım;

Ülkemizde son günlerde yaşanan trafik kazaları ve buna bağlı olarak yaşanan kayıplar bizleri derinden üzmektedir. Bu kazaların üç önemli nedeni biri alkollü iken araç kullanımı, aşırı sürat ve dikkatsiz araç kullanımıdır. Yaşanan trafik kazalarında meydana gelen ölümler dikkate alındığında halkıma çağrım alkollü iken araç kullanmamaları, sürat yapmamaları ve dikkatli bir şekilde trafik kurallarına riayet ederek araç kullanmalarıdır. Ayrıca yayaların da yolda karşıdan karşıya geçerken yaya geçitlerini kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları da bu anlamda son derece önemli bir konudur.

Trafik kuralları sadece sizin hayatınızı değil aynı zamanda sevdiklerinizin ve hatta hiç tanımadığınız insanların da hayatını kurtarır. Herkes şunu unutmamalıdır ki, araç kullanan değerli kardeşlerim sizleri evlerinizde bekleyen eşleriniz, çocuklarınız ve sevenleriniz vardır. Kaza ve kayıpların olmaması için lütfen trafik kurallarına uyalım.”

05/02/2023 17:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: “Lütfen trafik kurallarına uyalım”
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.