DAÜ öğrencisi Jalil Haghanipour dev festivalde 10 bine yakın eser arasından ilk 20’ye girdi

DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğrencisi Jalil Haghanipour dev festivalde 10 bine yakın eser arasından ilk 20’ye girdi

ads ads ads ads
13/02/2021

ads
DAÜ öğrencisi Jalil Haghanipour dev festivalde 10 bine yakın eser arasından ilk 20’ye girdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Yüksek Lisans Programı öğrencisi Jalil Haghanipour, DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu’nun yürüttüğü “Atölye Çalışması I” yüksek lisans dersi kapsamında, bu yıl “Tasarım ve İletişim” temasıyla düzenlenen 4. Shenzen Uluslararası Poster Festivali’nde, “Ticari & Reklam Posteri” kategorisinde Amazon üzerinden alışverişi (E-alışveriş) tanıtan eseriyle, 9,680 eser arasından ilk 20’ye girerek büyük bir başarıya imza attı.

Bu başarı kapsamında, Jalil Haghanipour’un 4. Shenzen Uluslararası Poster Festivali için tasarladığı eseri, 23 Mart – 5 Nisan 2021 tarihleri arasında (her iki tarih de dahil), Shenzen Guan Shanyue Sanat Müzesi’nde sergilenmeye layık görüldü.

9,680 Eser Arasından En İyi 255 Eser Seçildi

Uluslararası jürinin değerlendirdiği tasarımlar arasından; toplamda 85 poster Kültürel Poster kategorisinde, 27 poster Sosyal ve Kamuoyu Kampanyası kategorisinde, Jalil Haghanipour’un eserinin de yer aldığı 20 poster Ticari & Reklam Posteri kategorisinde, 26 poster Öğrenci Posteri kategorisinde, 25 poster Özel Tema: Şehir Sembolü kategorisinde, 26 poster 100 En İyi HANZI (Çin karakterleri) Posteri kategorisinde ve 46 hareketli poster ise Hareketli Poster kategorisinde sergilenme hakkı kazandı.

 

 

13/02/2021 10:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Doğu Akdeniz Üniversitesi, DAÜ, DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.