DeFacto Girne’de yeni mağaza açtı

Zengin ürün çeşidiyle kadın, erkek ve çocuklar için tüm ihtiyaçlar tek mağazada

ads ads ads ads
11/05/2019

ads
DeFacto Girne’de yeni mağaza açtı

Ulaşılabilir modada dünya markası olma hedefiyle büyümesini sürdüren DeFacto, KKTC’deki ikinci mağazasını Girne’de hizmete açtı. Yatırımlarına devam eden şirket üçüncü mağazasını başkent Lefkoşa’da açmayı planlıyor.

Türkiye hazır giyim ve moda sektörünün lider moda markalarından DeFacto, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) yatırımlarını sürdürüyor. Yurtdışındaki mağaza ağını genişleterek global marka olma yolunda istikrarlı bir şekilde ilerleyen DeFacto, KKTC’deki ikinci mağazasını Girne’deki Naci Talat Caddesi üzerinde hizmete açtı. KKTC’deki ilk mağazasını üç yıl önce Gazimağusa’da açan şirket, önümüzdeki dönemde başkent Lefkoşa’da açmayı planladığı yeni mağazasıyla büyümeye devam edecek. DeFacto Operasyon ve Genişlemeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serdar Ersoy, KKTC ekonomisinin büyümeye devam edeceğine inandıklarını belirleterek yatırımlarını sürdürmek istediklerini belirtti.

‘Üçüncü mağaza Lefkoşa’da olacak’

Türkiye ve KKTC arasındaki kardeşlik ve kültür bağından güç bulan ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine önem verdiklerini ifade eden Ersoy, “Mağaza yatırımlarımızla bu ilişkilerin gelişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hazır giyim alanında Türkiye’den çıkmış uluslararası bir moda markası olmak istiyoruz. KKTC’deki mağazalarımız bu hedeflerimize ulaşmamıza katkı sağlayacaktır. Şu an iki mağazamız var, önümüzdeki dönemde Lefkoşa’da da yeni bir mağaza açmak istiyoruz” dedi.

‘Kadın, erkek ve çocuk için tüm ihtiyaçlar tek mağazada’

Serdar Ersoy, “Girne’de açılan yeni mağazamız Naci Talat Caddesi üzerinde toplam 650 metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Açılışa özel olarak, İlkbahar -Yaz ve Anneler Günü’ne özel tüm kadın koleksiyonlarında ikinci ürüne yüzde 30 indirim uygulanacak. Mağazalaşma konusunda tek duraklı alışveriş (one stop shopping) stratejisi doğrultusunda hareket ediyoruz. Buna göre kadın, erkek ve çocuk her yaş grubu tüketicilerimizin, giyim, aksesuar ve kozmetik ile ilgili tüm ihtiyaçlarını aynı anda tek bir mağazamızdan sağlayabiliyoruz. Ürün çeşitliliği sağlayarak tüm kategorilerde müşterilerin memnuniyetini sağlamaya büyük özen gösteriyoruz. KKTC’deki mağazalarımızda günü ve modayı yakalayan tasarımlara ve her yaştan insanın zevkine hitap eden zengin bir ürün gamına sahibiz. Kaliteyi erişilebilir fiyatlarla müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

11/05/2019 15:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: DeFacto Girne, haber, kıbrıs, girne, DeFacto
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.