Defne Samyeli uzlaşmazsa, Mustafa Sandal'a dava açılacak!

'Beni Ağlatma' isimli kitabında ilişki yaşadığını iddia ettiği sunucu Defne Samyeli tarafından savcılığa şikayet edilen şarkıcı Mustafa Sandal, ifadesinde, "Kitabımda yer verdiğim övgü dolu cümleler ile Defne Samyeli’ni onore ettim” dedi. Savcılık dosyayı Uzlaştırma Bürosu’na gönderdi.

ads ads ads ads
07/07/2020

ads
Defne Samyeli uzlaşmazsa, Mustafa Sandal'a dava açılacak!

Oyuncu Defne Samyeli, şarkıcı Mustafa Sandal hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve Mustafa Sandal’ın yazdığı 'Beni Ağlatma' isimli kitabında kendisi hakkında 'onur, şeref ve saygınlığını zedeleyecek' ifadeler kullanıldığını belirtmişti.

"HAYAL ÜRÜNÜ!" 

Dilekçede, Mustafa Sandal'ın kitabında bir zamanlar Defne Samyeli ile ilişki yaşadığını iddia ettiği belirtilerek, ikili arasında hiçbir şekilde bir birliktelik yaşanmadığı, bu ifadelerin hayal ürünü olduğu ve Sandal’ın kendisinin gündemde kalması ve hiçbir edebi karşılığı olmayan kitabının reklamını yapma adına yalan ve iftira atmaktan kaçınmadığı belirtilmişti.

"ONORE ETTİM" DEDİ 

Başlatılan soruşturma kapsamında Mustafa Sandal ifadeye çağırıldı. Sandal, savcıya verdiği ifadesinde, “Kitabımda yer verdiğim övgü dolu cümleler ile Defne Samyeli’ni onore ettim” dedi. Savcılık, Sandal’ın ifadesinin ardından dosyayı Uzlaştırma Bürosu’na gönderdi. Samyeli uzlaşırsa dosya kapanacak, uzlaşmazsa Sandal hakkında dava açılacak.

'Beni Ağlatma' adlı kitapta, "Tam ilk albümü çıkardığım sırada Defne ile tanıştık. Türkiye’nin en güzel üç kadınından biri olarak seçilmişti ve podyumlarda fırtına gibi esiyordu. O zaman yeni ünlü olmanın verdiği şımarıklık ve endişe karışımı duygularla ‘onu kız arkadaşım olarak lanse edemeyeceğimi, bunun kızların bana olan ilgisini azaltacağını, ilişkimizi gizli olarak ilerletebileceğimizi’ söyleyince, Defne de bana hak verdi ve sonunda beni terk etti" ifadeleri yer alıyor.

07/07/2020 12:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Defne Samyeli, Mustafa Sandal
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.