Defne Samyeli'nin itirafı hayranlarını şaşırttı!

ads ads ads ads
12/09/2020
HK

ads
Defne Samyeli'nin itirafı hayranlarını şaşırttı!

Uzun süre geçmesine rağmen Cem Yılmaz ayrılığı ile ilgili haberlerle magazin gündemine gelmeye devam eden sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, Armağan Çağlayan'ın YouTube üzerinden yayınlanan programına konuk oldu.

48 yaşındaki ünlü isim, "Hayatta hiç affetmeyeceğim dediğiniz biri var mı?" sorusuna, "Çocukluğumdan 'keşke ölse' dediğim bir kötü kişi vardı. Hatta sırf onun için hiç iz bırakmadan bir insan nasıl öldürülür diye araştırmıştım. Onun çok kötü biri olduğunu ve bu dünyada olmaması gerektiğini düşünmüştüm. Benim kendi çapımdaki adalet anlayışımdı o zaman" yanıtını verdi.

Defne Samyeli, "Demek ki hepimizin alt kimliklerinde öyle bir katil var. Ama bunu hangi şartların ortaya çıkarabileceği gibi gerçek var. Ergendim o zamanlar. Bunu düşündüm ama elbette uygulamadım. Onun dışında bu duyguyu öyle hissettiğim başka biri yok" ifadelerini kullandı.

Bu anları gülerek anlatan ünlü sunucu, bahsettiği kişinin kimliği hakkında açıklama yapmadı.

Geçtiğimiz günlerde Baltalimanı'nda bir mekanda arkadaşlarıyla yemek yiyen Samyeli'ne, kullandığı aracın eski sevgilisi Cem Yılmaz'a ait olup olmadığı sorulmuştu.

Muhabirlerin sorularından kaçmak için aracının etrafında tur atan sunucu, "Arkadaşlar teşekkür ederim, bana müsaade" diyerek, hızlıca oradan ayrılmıştı.

12/09/2020 09:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: defne samyeli
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.