Defne Samyeli’nin tatil pozlarına beğeni yağdı

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, Antalya'da tatil sezonunu açtı. 48 yaşındaki Samyeli, Instagram hesabından önce pembe mayolu pozlarını sonra da denizde çektirdiği siyah bikinili fotoğraflarını paylaştı.

ads ads ads ads
17/06/2021

ads
Defne Samyeli’nin tatil pozlarına beğeni yağdı

Defne Samyeli tatil sezonunu Antalya’da açtı. Kızlarıyla denize girip güneşlenen ünlü isim Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla yine çok konuşuldu.

Samyeli önce pembe mayosuyla kızına poz verdi. Sonra siyah bikini giyip karın kaslarını sergiledi.

15 gün sonra 49. yaşına basacak olan Samyeli formda fiziği ve güzelliğiyle dikkat çekti. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğraflara “Muhteşem”, “Hep güzel, hep doğal”, “Bunu nasıl başarıyorsunuz” şeklinde yorumlar yapıldı.

“ANNE OLMAK BENİM TERCİHİM DEĞİLDİ”

Defne Samyeli geçen aylarda Cem Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Deren ve Derin ile ilgili şunları söylemişti:

* İyi ki genç anne olmuşum. Anne olmak benim tercihim değildi ama beni o kadar değiştirdi ki, bir tarafım 4-5 çocuk daha yapardı. Bizim yaşlarımızda kız arkadaştan alabileceğin her şeyi onlardan alıyorsun. Sırtımı yaslayabileceğim bir destek olarak, en yakın dostundan alabileceğini onlardan alıyorsun, yeri geldiğinde annelik de yapıyorlar sana aslında.

* 1991 Türkiye 3. Güzeli, oyuncu Defne Samyeli’nin kızları Deren 24, Derin ise 17 yaşında.

17/06/2021 09:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Defne Samyeli, tatil pozları, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.