Değerini Öğrenmek İçin Aldı, Geri Götürmedi İddiası ile Tutuklandı

Lapta’da 7 Eylül 2020 tarihinde meydana gelen emanetçi tarafından hırsızlık meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı N.E. Y. bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

ads ads ads ads
26/09/2020
HK

ads
Değerini Öğrenmek  İçin Aldı,  Geri Götürmedi İddiası ile Tutuklandı

Lapta’da 7 Eylül 2020 tarihinde meydana gelen emanetçi tarafından hırsızlık meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı N. E. Y. bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Haluk Ceylan olayla ilgili bulguları aktardı. Ceylan huzurda bulunan zanlı N. E. Y.’nin “Emanetçi Tarafından Sirkat" suçundan methaldar olduğunu söyledi. Polis 7 Eylül 2020 tarihinde saat 20.00 raddelerinde  H. C.P.’nin kendisine ait olan eskiden kalma üzerinde 1898 yılı damgası bulunan bronzdan mamul kartal heykelini değerini öğrenmesi için  zanlı N. E. Y.’ eşi aracılığı ile verdiğini, ancak adı edilenin söz konusu tarihten itibaren heykeli geri getirmemesi üzerine polise şikâyette bulunduğunu söyledi. Polis zanlının şikayet üzerine tutuklandığını ve aleyhine soruşturma başlatıldığını belirtti. Polis zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verdiğini vermiş olduğu ifadenin teyit ve tekzip edilmesi gerektiğini mesele ile ilgili olarak görgü tanığı olup olmadığının araştırılacağını belirterek zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadeti üzerine söz alan zanlı söz konusu bronz heykeli gördüğünü satışının suç olabileceğini düşündüğünden almadığını söyledi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Alev Ulunay zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. (Kamalı Haber)  

26/09/2020 14:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: lapta, hırıslık
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.