Demet Akalın paylaştı, Okan’la barışma nedeni ortaya çıktı!

Şarkıcı Demet Akalın, bir internet sitesi tarafından 2018 yılının en dobra ünlüsü seçilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür metni yayınladı.

ads ads ads ads
04/12/2018

ads
Demet Akalın paylaştı, Okan’la barışma nedeni ortaya çıktı!

Sadece birkaç gün önce eski eşi Okan Kurt’la barışan ve bu gelişmeyi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gösteren Akalın, bir internet sitesi tarafından yapılan ankette yılın en dobra ünlüsü seçilmesinin ardından hesabından şunları yazdı:

2.5 yaşında babasız kaldım ben, hayat benim için hep mücadele hep takdir edilme hissiyle geçti. Anneme olan sevgim ona laf gelmesin korkusundan hep tetikte geçti ömür… O babasız geçen yıllarda komşu çocukların akşamları eve gelen babaları benim içime, yüreğime hep koca koca oturdu. Şimdi Hira’mı baba sevgisinden mahrum bırakmamak için iki aydır yüzünü bile görmek istemediğim eski eşimden ‘umut’u eksik etmediğim için yemediğim hakaret kalmadı. Hira’nın barışma videosuna kurgu diyen kalpsizler bile oldu. Aynı kalpsizler 2 yaşında Hira namaz kıldığında da kendi yaptırmıştır yazmışlardı. Yazan yazdı, çizen çizdi ama benim samimiyetimi halkımın yüreğinden alamadılar. Bu ödül tam da zamanında tam da 12’den çok iyi geldi.

04/12/2018 10:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Demet Akalın
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.