Demet Özdemir, teknede mini elbiseli pozlarını paylaştı, ilk yorum sevgilisi Oğuzhan Koç'tan geldi

ads ads ads ads
21/09/2021

ads
Demet Özdemir, teknede mini elbiseli pozlarını paylaştı, ilk yorum sevgilisi Oğuzhan Koç'tan geldi

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile yazın son günlerini Ege'de tatil yaparak geçiren oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya hesabından teknede çektirdiği mini elbiseli pozlarını paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede 800 binden fazla beğeni alırken Koç, peş peşe kalp emojisi koydu.

Son olarak TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir, uzun süredir birlikte olduğu şarkıcı Oğuzhan Koç ile tatile çıktı. Paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu, teknede çektirdiği fotoğraflarını da takipçilerinin beğenisine sundu.

TEKNE POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Instagram'da 14 milyon takipçisi bulunan Demet Özdemir, önce siyah bikini üstüne giydiği renkli sweatshirtlü pozunu paylaştı. Oyuncunun paylaşımı 530 binden fazla beğeni aldı.

SEVGİLİSİ MİNİ ELBİSELİ POZLARINA SESSİZ KALAMADI

Güzel oyuncu daha sonra da teknede siyah mini elbisesiyle poz verdi. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede 848 binden fazla beğeni alırken sevgilisinden de yorum gecikmedi. Özdemir'in paylaşımına sessiz kalamayan Oğuzhan Koç, kalp ve kalpli gülen yüz emojisi koydu. Oyuncu Nur Fettahoğlu da Özdemir'in paylaşımına "Aşırısın" yazarak kalp emojisi ekledi.

 

21/09/2021 16:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Demet Özdemir, magazin,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.