Demet Özdemir'in yeni oyuncağının fiyatı dudak uçuklattı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç ile Ağustos ayının son günlerinde nikah masasına oturmuştu.

ads ads ads ads
07/11/2022

ads
Demet Özdemir'in yeni oyuncağının fiyatı dudak uçuklattı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç ile Ağustos ayının son günlerinde nikah masasına oturmuştu. Düğün telaşının ardından işlerine dört elle sarılan Özdemir, kendini ödüllendirdi. Akıllı yatırımlar yapmayı seven Demet Özdemir, sokakların tozunu attırmaya hazırlanıyor. Özdemir, bu kez kendine bir Volvo S 90 aldı. Demet Özdemir'in yeni oyuncağının fiyatı ise dudak uçuklattı.

Sosyal medya hesabı Instagram'da 15 milyondan fazla takipçisi bulunan Özdemir, hem güzelliği hem de oyunculuğuyla adından bahsettiriyor.

Güzel oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç ile 28 Ağustos tarihinde Sarıyer'deki bir otelde gerçekleştirilen görkemli düğün töreniyle evlenmişti. Özdemir, düğün telaşının ardından işlerine dört elle sarıldı.

Dijital platformda yayınlanan dizisiyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu, birbiri ardına yaptığı iş birliklerin ardından kendini ödüllendirdi. Akıllı yatırımlar yapmayı seven Demet Özdemir, bu kez kendine bir Volvo S 90 aldı. Demet Özdemir'in yeni oyuncağının fiyatı ise dudak uçuklattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre Özdemir, araç için 2.5 milyon lira ödedi. Güzel oyuncu, şimdiden sokakların tozunu attırmaya hazırlanıyor.

30 yaşındaki Özdemir, dijital platformda yayınlanan dizisiyle büyük beğeni topluyor.

 

07/11/2022 11:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Demet Özdemir, fiyat, aaba,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.