Demokrat Parti’ye Katımların Devam Ettiği Bildirildi

Ataoğlu’nun ‘Birlik ve Beraberlik’ çağrısının ardından Partiye katılımların devam ettiğini ve Gazimağusa’da Partiye  katılımlar olduğunu bildirdi.

ads ads ads ads
05/12/2020

ads
Demokrat Parti’ye Katımların Devam Ettiği Bildirildi

Demokrat Parti, Genel Başkan Fikri Ataoğlu’nun ‘Birlik ve Beraberlik’ çağrısının ardından Partiye katılımların devam ettiğini ve Gazimağusa’da Partiye  katılımlar olduğunu bildirdi.

Demokrat Parti Gazimağusa İlçe Başkanlığı, “Ülkemizin içinde bulunduğu koronavirüs pandemisi nedeniyle katılımlarımız ‘önce insanımız, insan sağlığımız’ düşüncesiyle koronavirüs tedbirleri kapsamında peyder pey gerçekleşecek” açıklaması yaptı.

DP açıklamasına göre, üye katılım programında konuşma yapan Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, “Partimize yeni üye olan, bize güç veren, ailemizin birer ferdi olma konusunda karar veren, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz aramızda onlara teşekkür ediyor, hoşgeldiniz diliyorum” dedi.

Ülkenin içinde bulunduğu zor döneme değinen Ataoğlu; şöyle konuştu:

“Ülkemiz koronavirüs ile birlikte bir takım zorluklardan geçiyor, hep birlikte Demokrat Parti olarak bu zor günleri üstesinden gelmek için, ‘Elimizi taşın altına, koyma ve hatta çekmeme’ tutumu aldık. Bu tutumun getireceği bedelleri ödemek konusunda bir an bile teredddüt etmedik. Vatandaşımız bizlerden hizmet bekliyor düşüncesiyle, her oluşacak hükümet modeline, bu modelin içinde olsak da olmasakta ‘gailemiz memleketimiz, insanımız’ diyerek destek verme konusunda hemfikir olduk.” 

“AİLEMİZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

Demokrat Parti’ye katılımların artarak devam ettiğini belirten Ataoğlu; “Herkes çok iyi biliyor ki partimiz ilerliyor. Bugün, ailemize güç katmak için bizlerle bulunanlar var. Ailemiz her geçen gün artarak büyüyor. Doğru işler yapıyoruz ki; bizimle yol yürümek isteyenlerin sayısı artıyor” dedi.

05/12/2020 13:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Fikri Ataoğlu, Demokrat Parti
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.