Denktaş'tan Gezici'nin iddialarına yanıt

ads ads ads ads
07/12/2017

ads
Denktaş'tan Gezici'nin iddialarına yanıt

Başbakan Yardımcısı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş ve Gezici Araştırma Şirketi arasındaki polemik devam ediyor. "Benden 500 bin TL istediler iddiasını Murat Gezici "Denktaş karşılaştığımızda sarhoştu' iddialarına Denktaş’tan jet yanıt geldi. 

Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş sosyal medyadan yayınladığı video ile verdiği cevapta “İstediği 500 Bini duyunca sarhoş olsam ayılırdım. Be mübarek adam hiç olmazsa ne söyleyeceğini ne açıklama yapacağını bil! Bu gezintiyi de bırak” dedi.

Denktaş, şunları söyledi: 

'Birkaç gündür gittiğim her yerde bu 'Gezinti' hikayesini sorarlar. Söyledik de işte bizden para istedi vs. diye... Adamcağız nihayet bugün bir açıklama yapmış; demiş ki, 'Yıllar önce Serdar Denktaş'ı bir otelde gördüm, sarhoştu da üzüldüm...' Neyse, nihayet o tek görüşme günümüzü onayladı. Doğrudur, o gün istediydi benden o parayı... Aslında vermek istediği mesaj çok belli ki; muhafazakar kesime 'İşte bu Serdar içki içer, bu Serdar sarhoştur' deyip, gözden düşürmeye çalışır aklı sıra. Ben içkiciğimi içerim, doğrudur. Bayramdan bayrama namazımı da kılarım. Dinim benim dinimdir, kendime göre ben o dini uygularım. Gerçekten beş vakit dinini uygulayan insana da saygı duyarım. Onların da kendi inançlarıdır, saygıdan başka bir şeyi de gerektirmez. Ha, sarhoş olma kısmına gelince... Kolay kolay sarhoş olmam ama istediği parayı duyunca sarhoş olsaydım da zaten ayıldım. Mübarek adam, hiç olmazsa ne söyleyeceğini bil, nasıl açıklama yapacağını bil. Bu 'gezintiyi' de bırak, haydi güle güle'. 

07/12/2017 08:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: denktaş, murat gezici
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.