Dereboyu Şenliğine Yoğun İlgi!

ads ads ads ads
04/05/2014

ads
Dereboyu Şenliğine Yoğun İlgi!

Dereboyu İndirim ve Bahar Şenliği, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)’nin katkıları ile dün gerçekleşti. Çok sayıda esnafın katıldığı şenliğe halkın ilgisi yoğun oldu

Havadis-Duygu ALAN

Dereboyu İndirim ve Bahar Şenliği, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)’nin katkıları ile dün gerçekleşti. Kuzey Kıbrıs Turkcell, İktisatbank, EK, Pepsi ve Tamek sponsorluğunda düzenlenen şenliğe halkın ilgisi yoğun oldu.

Güneşli havaya aldırış etmeden sabah saatlerinden itibaren Dereboyu’na akın eden alışveriş tutkunları, mağazaların şenliğe özel indirimlerinden faydalanırken gün boyu müşterilerine hizmet veren Dereboyu esnafının da yüzü güldü.

Havadis’e konuşan bazı esnaflar, bu tür şenliklerin mağazalara hareketlilik kattığını belirtti. Özellikle sezon geçişlerine denk gelen zamanlarda yapılan indirim şenliklerinde satışların daha fazla olduğunu kaydeden esnaf, indirim şenliklerinin mağazaların reklamı açısından da önem arz ettiğini ifade etti.

Dereboyu esnafı ne dedi? Dereboyu esnafı ne dedi? Dereboyu esnafı ne dedi?

Mukaddes Örek:

“Benim mağazam hediyelik eşya mağazası olduğundan uzun zamandır satışlarımda bir durgunluk var. Ancak Dereboyu İndirim ve Bahar Şenliği ile kazançlı bir gün geçireceğimi umut ediyorum. Çünkü özellikle bahar dönemlerinde yapılan bu tür şenliklerde satışlar genelde iyi olur. İndirim Şenliği’ne özel tüm şenliğe katılan esnaflar gibi ben de satışa sunduğum ürünlerde indirim yaptım. Güzel bir gün olacağına inanıyorum.”

Nebahat Zengin:

“Dereboyu, indirim günlerinde her zamankinden daha canlı olur. İnsanlar hem mağazalardaki indirim fırsatlarından yararlanmak hem de cadde de kurulan eğlence stantları ile biraz olsun stres atmak için gelir. İndirim Şenliği’ne özel kampanyalar, fiyatlarda indirime gittik. Aslında bu tür şenliklerin sezon geçişlerinde yapılması daha faydalıdır. Fakat ben yine de iyi iş yapacağımızı umut ediyorum.”

Şerife Akacan:

“Dereboyu caddesi normalde zaten hareketli bir cadde ancak bu tür şenliklerde çok kalabalık oluyor. Kimisi alışveriş için kimisi gezmek, eğlenmek için geliyor. Gelmişken de mağazalara bakıyor, bir şey almasa da hangi mağazada ne var fikir sahibi oluyor. Kısacası bu tür şenlikler hem kazanç olarak esnafın işine geliyor hem de mağazalarımızın reklamı yapılmış oluyor. Bence senede üç kez bu tür etkinlikler yapılmalıdır.”

Emine Delioğlu:

“Mağazamız normalde de müşterilerin tercih ettiği ve sıkça ziyaret ettikleri bir mağazadır ancak elbette ki bu tür şenliklerde, indirim şölenlerinde daha çok hareketlilik oluyor. Bence bu tür şenlikler daha sık aralıklarla yapılmalıdır. İndirim ve bahar şenliğine özel mağazamızda ekstra indirimler yaptık. Güzel ve kazançlı bir gün olacağını düşünüyorum.”

 

04/05/2014 14:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: dereboyu, şenlik, indirim
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.