Dimitar Berbatov’un Şampiyonlar Ligi favorisi Bayern Münih!

Dimitar Berbatov, Şampiyonlar Ligi'nin favorisi olarak Bayern Münih'i gösterdi. "Bu sezonun Şampiyonlar Ligi'ne bakınca eğer devam edilirse kendimi Bayern Münih'in kazanma ihtimaline giderek daha yakın hissediyorum" diyen Berbatov, Bayern'in Bundesliga'nın erken başlaması nedeniyle maç kondisyonu kazandığının altını çizdi.

ads ads ads ads
31/05/2020

ads
Dimitar Berbatov’un Şampiyonlar Ligi favorisi Bayern Münih!

Avrupa futbolunun unutulmaz golcülerinden Dimitar Berbatov, Bundesliga’nın diğer liglerden erken sahaya dönmesi nedeniyle Bayern Münih’in UEFA Şampiyonlar Ligi’nde favori konumuna geldiğini öne sürdü.

Betfair’e açıklamalarda bulunan Berbatov, “Bu sezonun Şampiyonlar Ligi’ne bakınca eğer devam edilirse kendimi Bayern Münih’in kazanma ihtimaline giderek daha yakın hissediyorum” dedi.

Son 16 Turu ilk maçında Bayern Münih, deplasmanda Chelsea’yi 3-0 mağlup etmiş ancak corona virüsü nedeniyle sezonun askıya alınmasıyla eşleşmenin ikinci maçı oynanamamıştı.

PSG Icardi`nin bonservisini aldı! İşte bonservis bedeli...

Berbatov, “Belki de Bundesliga’yı daha çok izlediğim için böyle düşünüyorum ama oynadıkları futbolun kalitesi beni çok etkiliyor ve takımda harika oyuncuları var. Son maçlarında Chelsea’yi etkisiz bırakış şekilleri inanılmazdı, çok kolay bir şekilde bunu başardılar” dedi.

Milli formayla kaydettiği 48 golle Bulgaristan tarihinin en golcü oyuncusu olan Berbatov, Manchester United, Tottenham, Fulham, Bayer Leverkusen ve Monaco gibi takımların formasını giydi.

‘Maç kondisyonu kazanıyorlar’

39 yaşındaki Berbatov, “Bu duraklama herkesi nasıl etkileyecek emin değilim ancak Bayern Münih’in küçük bir avantajı var zira şu an oynuyorlar ve maç kondisyonu kazanıyorlar, şu an onları favori olarak göstermek sürpriz olmaz” şeklinde konuştu.

Bundesliga’da 30. şampiyonluğuna oldukça yaklaşan Bayern, son maçta konuğu Fortuna Düsseldorf’u 5-0 mağlup etmişti.

31/05/2020 16:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Dimitar Berbatov, Şampiyonlar Ligi, Bayern Münih!
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.