Dogecoin Musk'ın tweetleriyle rekor kırdı

Kripto para birimlerinden Dogecoin, dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ın Twitter'daki paylaşımlarının etkisiyle yükselişini sürdürüyor.

ads ads ads ads
08/02/2021

ads
Dogecoin Musk'ın tweetleriyle rekor kırdı

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk’ın Twitter paylaşımları piyasalarda sert fiyat hareketlerine neden olmaya devam ediyor.

Musk'ın Dogecoin ile ilgili son Twitter paylaşımı sonrasında kripto parada yükseliş ivmesi devam etti. Kripto para yaklaşık 0,82 dolara kadar yükseldi ve piyasa değeri 10,5 milyar doların üzerine çıktı.

Dogecoin, piyasa değeri en yüksek 10 kripto para birimi arasına yer alıyor.

Uzun vadeli yatırımcıların radarına giren en büyük iki kripto para Bitcoin ve Ethereum'da da son haftalarda yeniden zirve seviyeler görüldü. Bitcoin hafta sonu 41 bin doları görmesinin ardından Hong Kong saatiyle 1:37'de 38 bin 730 dolardan işlem gördü. Ethereum ise tüm zamanların zirve seviyesinden düştü.

Bloomberg'in haberine göre, Elon Musk son zamanlarda Dogecoin ile ilgili tweetler atarak kripto parada sosyal medyanın körüklediği ralliyi destekledi. Musk son olarak "Who let the Doge out" açıklamasıyla "Who let the dogs out" şarkısına atıfta bulundu. Musk 1 Şubat'taki bir söyleşide Bitcoin'in "iyi bir şey" olduğunu, Dogecoin ile ilgili açıklamalarının ise şaka olduğunu söyledi.

Ünlü rapçi Snoop Dogg ise "Snoop Doge" şeklinde tweet attı.

08/02/2021 11:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Dogecoin, Musk, Dünya, kripto para, Teknoloj, i Ekonomi, Elon Musk
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.