Doktorlar Mucize Dedi!

ads ads ads ads
14/07/2021

ads
Doktorlar Mucize Dedi!

Dr. Hakan Özkul’dan bitkisel tedavi desteği alan Naciye Can Acemoğlu Hanım ve Ailesi ile bir röportaj gerçekleştirdik.

Lefkoşa’da ikamet etmekte olan Naciye Hanım ve Ailesi, bitkisel tedavi desteği de alarak Naciye Hanım’ın beyin tümörünü nasıl yendiğini ve tedavi sürecini sizler için aktardı.

Hülya Can Şoföroğlu – Naciye Hanım’ın Ablası

“Beyin tümörü rahatsızlığı geçirdiği zaman tıbbi tedavi almaya başladıktan sonra kardeşime ben yardımcı oluyordum. Türkiye’de Adana’da 2 Ameliyat geçirdi döndüğümüzde enerjisini kaybetmemişti. Ameliyatından 3 ay sonra biz aile büyüğümüz Annemizi ani şekilde kaybettik, 6 ay geçtikten sonra Babamızı da kaybettik.

Tıbbi tedavilerden kemoterapi almaya devam etti sağlık şikayetleri üzerine güzellik merkezi olan iş yerini kapattı devam edemedi.”

“NACİYE HANIM AİLEMİZİN ENERJİ KAYNAĞIDIR!”    

“Bu tedavi süreçlerini yaşarken bile enerjisi devam ederdi, ancak babamı kaybettiğimiz andan itibaren çöküş başladı. Hayata küstü hiç kimseyle konuşmak istemedi. Yataktan kalkmak istemiyordu, çocuğunu bile ilk zamanlar görmek istemezdi.

Kardeşim, bunları geçirmeden evvelde aşırı stresten felç geçirdi. Kısmi felç sol tarafı tutmazdı. Konuşma bozukluğu, uyku bozukluğu vardı. Kız kardeşim Nihal’in araştırmaları neticesinde Dr. Hakan Özkul ile tanıştık bitkisel tedaviye başladığı andan itibaren enerjisinin yükseldiğini fark ettik.”

“ KARDEŞİM, BİTKİSEL TEDAVİ SAYESİNDE ESKİ HALİNE DÖNDÜ!” 

Dr. Hakan Özkul’dan bitkisel tedavi desteği aldıktan sonra düzgün konuşmaya başladı vücuduna canlılık geldi, Enerjisi yerine geldi. Bende bitkisel tedavilere inanmazken Kardeşimi gördükten sonra inanmaya başladım. Tedavi devamında günden güne daha iyi olmaya başladı uykuları düzene girmeye başladı. Yürümeye başladı kendi ihtiyaçlarını gidermeye başladı. Fizik tedavileri yapmazken onları da düzenli yapmaya başladı. Tedavisinden 1.5 Ay sonra Hastaneden çıkan MR sonucunda Doktor ‘u Naciye Hanımın hastalığı durdu dedi.”

“DOKTORLAR BUNUN BİR MUCİZE OLDUĞUNU SÖYLEDİLER “

“Çıkan sonuca inanamazken doktoru ile özel görüştüm, ameliyat ettiği doktorundan da teyit aldıktan sonra durumunu kendisiyle paylaştık. Kız kardeşim tedavisine devam etti gerek tıbbi tedavi gerekse Bitkisel Tedavilerini kullanmayı bırakmadı. 1.5 Ay daha devam etti, 3 Ay geçtikten sonra tekrardan MR çekildi. Çıkan sonucunu onkoloğumuz, “bu bir mucize Naciye Hanım kanseri yendi, kardeşiniz bir mucizeyi gerçekleştirdi hastalığını bitirdi” dedi. Çıkan sonucunu Ankara’da ameliyatını yapan doktorlarına gönderdik. Onlardan da aynı ifadeleri duyduktan sonra inandık. Kardeşim Naciye hastalığını yendi!”

Dr. Hakan Özkul ve ekibine çok teşekkür ediyoruz bu süreçte yakın takip ettiler. Ümitsiz bir durumdayken hepimizi hayata döndürdüler, biz 5 Kız kardeşiz en küçüğümüz Naciye’dir. Çocuğumuz gibidir, bizim durumumuzdaki hastalara tavsiye ediyorum.”

Naciye Hanımın Kardeşi Nihal Hanım – “Kardeşimin hastalığı süresince oldukça çaresizdik. Dr. Hakan Özkul’a ulaşıp bitkisel tedavi desteği aldık. İlk haftalarda kardeşimin enerjisinde yükselme oldu konuşması düzelmeye başladı. Ardından daha çok inanmaya başladık. Düzenli kontroller sonrasında bize tümörün büyümesinin durduğunu söylediler. Bir sonraki kontrolde tümörün küçüldüğünü ve en sonunda da artık tümörün yok olduğunu söylediler ve inanmakta güçlük çektik”.

Naciye Hanımın Kızı Hülya Hanım – “Annem hasta olduğu ilk zamanlarda ben de dahil olmak üzere herkese karşı sinirliydi. Yaralarından kaynaklı olarak bana gözükmek istemezdi. Çok zor bir süreçten geçtik fakat bitkisel tedaviden sonra artık annem eski haline geri döndü. Dr. Hakan Özkul ve ekibine annemi bana geri kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum.”

Naciye Hanım – “Tümör teşhisi konulduktan sonra dünyam başıma yıkıldı. Annemi ve babamı yakın zamanda kaybetmenin etkisi ile hayata küstüm. Hastalığımdan kaynaklı iş yerimi kapatmak zorunda kaldım. Ablam Nihal’in tavsiyesi ile bitkisel tedavi desteği almaya karar verdim. Etkilerini hızlı bir şekilde görmeye başladım. Sabahları erken kalkmaya başladım. Enerjim yerine geldi. Tekrardan canlandım. Dr. Hakan Özkul ve ekibine çok çok teşekkür ederim yeniden doğmuş gibi oldum.

 

 

Dr. Hakan Özkul İletişim Bilgileri,

Sorularınız için; www.hakanozkulasor.com

Dr. Hakan Özkul Facebook Sayfası

Whatsapp Hattı: 0 542 838 23 24

14/07/2021 09:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hakan Özkul, bitkisel tedavi, Diyabet, Şeker Hastalığı, Özkul
MANŞETLER

HK SAĞLIK

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.