Dolu Dolu Ramazan yaşamak için BiP’leyin!

İlklere öncülük etmeyi sürdüren, Kuzey Kıbrıs’ın lider teknoloji kuruluşu Kuzey Kıbrıs Turkcell, Ramazan ayını ruhuna uygun yaşatmanın heyecanı içerisinde çalışıyor.

ads ads ads ads
06/05/2019

ads
Dolu Dolu Ramazan yaşamak için BiP’leyin!

İlklere öncülük etmeyi sürdüren, Kuzey Kıbrıs’ın lider teknoloji kuruluşu Kuzey Kıbrıs Turkcell, Ramazan ayını ruhuna uygun yaşatmanın heyecanı içerisinde çalışıyor.

Müşterilerine en yeni teknolojilerle tanıştırırken onlara hayatı kolaylaştıran ürün ve uygulamalar sunmayı sürdüren Kuzey Kıbrıs Turkcell,  Dolu Dolu Ramazan Kanalı’nı Ramazan süresince Türkiye ile aynı anda müşterilerine açıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell yaptığı açıklamada, BiP uygulamasını kullanan kişilerin tek yapması gerekenin ‘Keşfet’ sekmesine girip arama kısmına ‘Dolu Dolu Ramaza” yazarak kanalı takip etmesi olduğunu belirtti. Açıklamada, “ Ramazan boyunca günlük iftar ve imsak vakitleri, Ramazan’a dair anlamlı sözler, günün iftar menüsü, yemek tarifleri ve beslenme önerileri ile birlikte çok farklı içerik “Dolu Dolu Ramazan” kanalından ücretsiz olarak takip edilebilecek. Kanalı takip edenler, bulundukları bölgenin konumunu kanal içerisinden paylaşarak iftar ve imsak vakitlerini günlük olarak öğrenebilecek, aynı zamanda takibe devam ettikleri sürece, Ramazan’a dair anlamlı sözler, günün iftar menüsü, yemek tarifleri ve beslenme önerileri öğrenebilecek.” denildi.

Dolu Dolu Ramazan Kanalı’ndan Nasıl Faydalanılır?

Cihazınızda BiP yüklü değilse, önce işletim sistemine göre Google Play Store veya Apple App Store'dan BiP uygulamasını indiriniz. Aynı zamanda 1 haftalık 1GB internet paketi de kazanın! Sonrasında uygulamayı açtığınızda karşınıza çıkan aktivasyon ekranına telefon numaranızı girerek, aktivasyon için gerekli SMS şifresini isteyiniz. SMS ile gelen kodu BiP uygulaması aktivasyon sayfasında girerek aktivasyonu tamamlayabilirsiniz. Daha, uygulama içerisindeki “Keşfet” bölümünden Ramazan veya Dolu Dolu Ramazan kelimesini aratarak uygulamaya erişebilir, uygulamaya eriştikten sonra “Takip Et” butonunu tıklayarak takibe başlayabilirsiniz.

06/05/2019 15:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell, Ramazan, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.