Doruk Vakfı Kültür ve Sanat Birimi’nden anlamlı etkinlik

ads ads ads ads
11/01/2019

ads
Doruk Vakfı Kültür ve Sanat Birimi’nden anlamlı etkinlik

Doruk Vakfı Kültür ve Sanat Birimi, çocuk etkinlikleri kapsamında yürüttüğü faaliyetlerden Hacivat ve Karagöz Gölge Oyunları ile çocuklara iki büyük liderin hayatını anlatacak.

Doruk Vakfı Kültür ve Sanat Birimi’nin, bu hafta sonu sergileyeceği “Karagöz ve Hacivat Liderlerimizi Anlatıyor” isimli gölge oyunu, merhum Toplum Lideri Dr. Fazıl Küçük ile merhum Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın vefatlarının yıl dönümü dolayısıyla liderlerin hayatını anlatacak.

Eğitici ve öğretici tiyatro gösterilerine devam eden Doruk Vakfı Kültür ve Sanat Birimi’nin sergilediği Hacivat ve Karagöz Gölge Oyunları ile çocukların eğlenmesi amaçlanırken, kendilerine ve çevrelerine yararlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlıyor.

Liderler için özel olarak hazırlanan gölge oyunu bu alanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir ilk olma özelliğini de taşıyor.

Doruk Vakfı Basın-Yayın biriminden yapılan açıklamaya göre, “Karagöz ve Hacivat Liderlerimizi Anlatıyor” isimli gölge oyunu, 12 Ocak Cumartesi ve 13 Ocak Pazar günü 1001 Airport Mall’da sahnelenecek. Etkinliğe giriş ücreti 15 TL olarak belirtilirken, içindeki çocuğu yaşatan herkes eğitici ve öğretici tiyatro gösterisine davet edildi.

Öte yandan, 1001 Airport Mall’da her hafta sonu farklı konularla çocuklara yönelik düzenlenen ve ülke genelinde büyük beğeni toplayan gösterilerin 2019 yılı boyunca devam edeceği bildirildi.


 

11/01/2019 16:33
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Doruk Vakfı Kültür ve Sanat Birimi’nden anlamlı etkinlik, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.