Dostluk Maçını Ocak kazandı

ads ads ads ads
19/05/2018

ads
Dostluk Maçını Ocak kazandı

Girne 20 Temmuz stadyumunda oynanan Dogan - Ocak, Amatör kadın futbol dostluk maçında kazanan taraf Ocak oldu. Yoğun ilgi gören maçta kupayı takımı adına Deniz Nasıfoğlu aldı. 

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı, Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü amatör kadın futbol takımlarının dostluk maçını izledi.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Meral Akıncı, maçın galibi, Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü’nün kupasını verdi.

Meral Akıncı, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi’ne cihaz alımı ve Karaoğlanoğlu İlkokulu yararına oynanan maçı izledi.
Aynı heyecanı oyuncularla birlikte yaşadığını belirten Meral Akıncı, kupayı verirken yaptığı açıklamada, dostluk maçının yardım amaçlı yapıldığına işaret ederek, bunun büyük anlam taşıdığını söyledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olması nedeniyle bugünün ayrı bir anlamı olduğunu, maçtan elde edilecek gelirin, Onkoloji Servisi’ne bir cihaz alımı için verilecek olmasının ise çok çok önemli olduğunu ifade eden Meral Akıncı, tüm oyuncuları ve katılımcıları yürekten kutladığını belirtti.

Yapılan katkının bir insanlık örneği olduğunu, bu güzel örneğin gençlere gösterilmesinin çok büyük anlam taşıdığını ifade eden Meral Akıncı, kaybeden olmadığını, tüm oyuncuların, iyi niyetin ve paranın gideceği özel hedefin kazandığını kaydetti.

Normal süresi 1-1 biten maçı, penaltı atışları sonucu, Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü 4-3 kazandı.

19/05/2018 21:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: maç, kupa, türk ocağı limasol
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.