Dubai'deki otel açılışında Beyonce'ye bir saat için 24 milyon dolar ödendi

Dubai’deki lüks otelin açılışında bir saatlik konser veren Beyonce, toplam 24 milyon dolar kazandı. Süitlerin geceliği yaklaşık 3,7 milyon TL olan otelin, odalarında altın diş fırçası, tarak gibi lüks seçenekler dikkat çekiyor.

ads ads ads ads
22/01/2023
ntv

ads
Dubai'deki otel açılışında Beyonce'ye bir saat için 24 milyon dolar ödendi

Beyoncé, Jay Z, Kendall Jenner ve Swedish House Mafia bir araya geldiyse, bunun gösterişli bir etkinlik olduğunu hemen anlamak mümkün.

Dubai'deki Atlantis The Royal'in lansmanı yıldızlarla dolu bir etkinliğe sahne oldu. Ancak açılışın yıldızı, 2018'den bu yana konser vermeyen Beyonce oldu. 

Beyonce, dün akşam sadece VIP isimlere yönelik özel bir kutlamayla açılan lüks otelde konser verdi. 

Dört yıl aradan sonra ilk kez sahneye çıkan 41 yaşındaki şarkıcı, bir saatlik konser için 24 milyon dolar (450 milyon TL) aldı.

Beyonce, performansıyla geceye katılanları eğlendirirken, Kendall Jenner, Jay-Z, Rebel Wilson ve Ellen Pompeo gibi isimler de açılış partisinde göz doldurdu.

Deniz kıyısındaki ultra lüks otelde gerçekleştirilen özel etkinliğin ardından havai fişek gösterisi ve DJ grubu Swedish House Mafia'nın başını çektiği bir parti verildi.

82 BİN DOLARLIK SÜİTTE KALDI

Konser için Dubai'ye giden Beyonce ve ailesinin kaldığı Royal Mansion isimli süitin fiyatının yaklaşık 82 bin dolar olduğu açıklandı. 22’nci katta bulunan süitte sinema odası, koruma odası ve kendisine ait bir yüzme havuzu bulunuyor. Daha fazla odaya ihtiyaç duyulması durumunda bu süitin yanındaki 15 oda da tutulabiliyor.

SONSUZLUK HAVUZLU ODALAR

6 kulenin birleşimi olan 43 katlı, 795 odalı otelin en ucuz odasının geceliği 850 dolar. Konukların izleyebileceği 4 bin denizanası içeren metrelerce yükseklikteki bir akvaryumun dışında, sekiz ünlü şefin yer aldığı 17 restoran ve barı bulunan otelin 44 odasında yüzlerce metrelik sonsuzluk havuzu bulunuyor.

22/01/2023 15:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Dubai, otel, , Beyonce, dolar, ücret, konser
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.