DUMLUPINAR TSK 'nun Bu Sezon ANA Sporsoru Northernland

ads ads ads ads
25/05/2016

ads
DUMLUPINAR TSK 'nun Bu Sezon ANA Sporsoru Northernland

17 yıl gibi uzun bir aradan sonra şampiyon olan ve super lige çıkan Dumlupınar TSK ne KKTC'nin en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Northernland bir yıllığına ana sponsor oldu.

Arkın Palm Beach otelde düzenlenen zengin menülü kahvaltıda Northerland direktörü Koral Bozkurt, ve Dumlupınar TSK başkanı Güneş Güneşoğlu arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasına, şirket mdrleri,yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.

İSMET EZEL - mağusa haber ajansı

Toplantıda ilk konuşmayı yapan kulüp başkanı Güneş Güneşoğlu yaptı. 6 yıldır görevde olduklarını, göreve gelirken amaçlarının takımı super lige çıkarmak olduğunu ancak, bunun bir anda olmayacağının bilinci ile akıllı işler yaparak her yıl bir basamak daha çıkarak merdiveni tırmandırdıklarını , bu yıl da bunu tam başardıklarını ve şampiyon olduklarını söyledi.

Northerland gibi köklü bir firmanın kendilerine ana sponsor olmasının gurur verici bir olay olduğunu, Northerland direktörü Koral Bozkurt'a çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Northerland direktörü Koral Bozkurt ise imza töreninde yaptığı konuşmada geçen sezon Gazimağusa takımlarının yılı olduğunu ve bunun kendisi için çok memnun edici bir olay olduğunu söyleyen Koral Bozkurt, 2016 yılı için Gazimağusa kulüplerine bir bütçe ayırdıklarını, ve bu konudaki ilk anlaşmayı

da Dumlupınar kulübü ile yaptıklarını ve herkese hayırlı olmasını diledi. Koral Bozkurt konuşmasında kendisinin Mağusa Türk Gücü taraftarı olduğunu, ancak bunun Mağusa'daki diğer kulüplere sponsor olmak için bir engel olmadığını amaçlarının başarılı olan tüm Mağusa kulüplerine katkı koymak

olduğunu söyledi.

Northerland direktörü Koral Bozkurt, kendisinin de taraftarı olduğu Mağusa Türk Gücü kulübüne de ana sponsor olma adına teklite buşunduklarını, hatta kulüp yöneticileri ile de bu konuda bir görüşme yaptıklarını ve yanıt beklediğini, kabul edilmesi halinde bu kulübe de ana sponsor olmaya hazır

olduklarını söyledi.

Koral Bozkurt, geçen sezon 2. ligden 1. lige çıkan Maraş kulübü için de sponsorluk düşünceleri olduğunu, bu külüple de görüşme yaptıklarını ancak kulübün genel kurul yaptıktan sonra bu konuyu da netleştireceklerini açıkladı. 

25/05/2016 16:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: dumlupınar, northernland
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.