Dünyanın en kaslı çocuğu büyüdü! İşte son hali...

Dünyanın en güçlü çocuğu olarak tanınan Richard Sandrak, yıllar sonra görüntülendi. Sendrak'ın kaslı hali 'çocukluk anısı' olarak kalmış durumda...

ads ads ads ads
01/02/2018

ads
Dünyanın en kaslı çocuğu büyüdü! İşte son hali...

Hiç kimse çocukluğunda olduğu gibi kalmıyor. Çocukluğunuzda beyninize yatırım yaptığınızda ilerde size kalacak çok şey vardır ancak vücut için aynı şeyleri söyleyemeyiz. Vücut büyür gelişir bahsettiğimiz bu değil tabi. 10 yaşlarındaki görüntüleriyle dünya çapında büyük bir üne kavuşmuştu Richard Sandrak… Görenler ona ‘Küçük Herkül’ diyordu. Ama şimdi ki haline Herkül demek Herkül’e hakaret olabilir. Son halini görmek için hazır olun. İşte bir zamanların en güçlü çocuğu olarak adlandırılan Richard Sandrak’ın son hali.

Ukrayna asıllı ABD’li çocuk kaslı görüntüsü nedeniyle birçok dizi ve televizyonda oynama imkânı bulmuştu. Ününün dünyaya yayılması çok kısa bir zaman almıştı… Ancak yıllar için Küçük Herkül büyük bir değişim yaşadı… Bu değişim etrafındaki insanların ondan beklediği şekilde gerçekleşmedi. Sandrak, “Dünyanın en güçlü çocuğu” yarışmasında birincilik kazanmıştı.

Sandrak’ın ‘çok kaslı olduğu’ dönemde aylık kazancının 400 bin dolar olduğu tahmin ediliyordu. Ailesi genç adamın kaslı bir görüntü kazanması için çok küçük yaşta bireysel bir spor eğitmeniyle çalıştırılması nedeniyle eleştirilere hedef olmuştu…

İşte genç adamın son hali…

rd

Richard, spor salonlarında geçirdiği çocukluğuna sırtını döndü! Bunun yerine NASA’da kuantum fiziği çalışan bir bilim adamı olmayı hayal ediyor. Çocukluğuyla aynı kalan tek fiziksel özelliği ise saçları denebilir.

01/02/2018 17:12
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Dünyanın en kaslı çocuğu, çocuk, kas, haber
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.