Dünyanın en seksi başbakanı: Justin Trudeau

ads ads ads ads
21/10/2015

ads
Dünyanın en seksi başbakanı: Justin Trudeau

Kanada'nın tek başına iktidar olan yeni başbakanı Justin Trudeau, kadınların radarına çoktan girdi :) Lacileri üzerine çekip, gömleği kolalı dolaşan bir siyasetçi profili hiç değil. Eski bir boksör, bar fedailiği yapmış, dövmesi de var deyince aklınıza nasıl bir fotoğraf geliyorsa, hah işte öyle bir başbakan! E tabii sadece bundan ibaret değil. Trudeau yakışıklı olduğu kadar özgürlükçü fikirleriyle de konuşuluyor. Hem kalbe hem akla yani. Daha ne olsun!

Justin Trudeau'nun ailesi öyle bir aileydi ki 'vasat' bir çocuk olarak büyümesi zaten mümkün değildi. Babası Kanada'nın 1968-1984 yılları arasındaki eski başbakanı Pierre Trudeau'ydu. Annesi Margaret Trudeau, kocasını önce Amerikalı siyasetçi Ted Kennedy, ardından Rolling Stones grubunun üyesi Ronnie Wood ile aldatıp, en sonunda da Mick Jagger'la adı aşk dedikodularına karışmış bir aktrist ve fotoğrafçıydı. Babası Pierre Trudeau'nın aşk listesinin en başında ise Barbra Streisand vardı.

E, böyle bir aileden gelince 12 Aralık 1972 doğumlu 43 yaşındaki Justin Trudeau'nun da sıkıcı bir siyasetçi profili olması elbette mümkün değildi. Dövmeli, kaslı, hayır kurumları için striptiz yapan, eşcinsel haklarını savunan, kürtaja devletin değil kadının karar vermesi gerektiğini söyleyen ve kendini 'feminist' olarak tanımlayan biri.

ŞİMDİ PUTIN DÜŞÜNSÜN!

Hal böyle olunca şimdi Putin düşünsün! Kas göstermek konusunda kendine çok güvenen Rusya devlet başkanı Putin'in artık daha genç, daha yakışıklı, daha kaslı bir rakibi var.

Trudeau’nun, sol kolunda 23 yaşında yaptırdığı bir dövmesi bulunuyor. Trudeau bu dövmeye, 3 yıl önce bir de kuzgun ekletmiş.

Yakışıklı başbakan Justin Trudeau, eski başbakan babası Pierre Trudeau'nun kucağındayken...�

BUNGEE-JUMPING KOÇLUĞU YAPMIŞ!

Justin Trudeau 2008 yılında meclise girmeden önce, öğretmenlik, mühendislik, bungee-jumping koçluğu, çevre coğrafyası gibi birçok alanda çalışmış. Sosyal medyada tişörtsüz çekildiği pozları paylaşılmaya başlayan Trudeau’nun bir yardım kuruluşu için striptiz yaptığı videosu da yayınlandı. Geçmişte muhafazakar bir senatörle boks maçına çıkan Trudeau’nun katıldığı bir talk show programında eşcinsel sunucuyla öpüştüğü anlar da internette dolaşıma girdi.

KADINLAR ONU NEDEN SEVDİ?

1- Seçim kampanyası boyunca zenginlerin vergi yükünü artırma, orta sınıfınkini ise azaltma sözü vermişti.

2- Kendisini feminist olarak tanımlıyor.

3- Kürtaja devletin değil, kadınların karar vermesi gerektiğini düşünüyor.

4- LGBTİ hakları mücadelesine destek veriyor.



Yeni başbakan Nurgül Yeşilçay'ın da radarından kaçmadı.

Başta Mirror olmak üzere dünyaca ünlü bazı haber sitelerinde de, “Justin Trudeau dünyanın en seksi siyasetçisi mi?” anketleri yapılmaya başladı. Ancak sosyal medya kullanıcıları bu tartışmaları bir adım öteye götürerek Trudeau’ya cinsel içerikli bir lakap bile taktı. ‘Sevişmek istediğim başbakan‘ anlamına gelen ‘PILF (Prime minister I’d like to f**k)‘ lakabıyla birlikte Trudeau’nun seksi görselleri paylaşılıyor. Ancak Trudeau rüzgarına karşın Mirror’ın anketinde en seksi siyasi lider olarak Brezilya’nın Pelotas şehrinin belediye başkanı Eduardo Leite zirveyi kaptırmadı.

Başbakan evli ve üç çocuk babası.

Mirror okuyucuları yüzde 40’ın üzerinde bir oyla Leite’yi birinci sıraya taşırken, Trudeau yüzde 17’yle ikinci sırada yer aldı.

21/10/2015 12:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Justin Trudeau
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.