Düşes küçük prensle müzik dersinde

Kate Middleton, üç çocuğunun en küçüğü olan Prens Louis’i haftalığı 15 dolar olan müzikal oyun okuluna göndermeye başladı. Düşes, diğer ebeveynlerle birlikte okulda şarkı söyleyip dans ediyor

ads ads ads ads
19/11/2019

ads
Düşes küçük prensle müzik dersinde

Üç çocuk annesi Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın en küçük çocuğu Prens Louis müzik derslerine başladı. Henüz bir yaşında olan Prens Louis, çocuklar için oluşturulan müzikal oyun grubuna giderek başka çocuklarla sosyalleşiyor.

Mail on Sunday’in haberine göre haftalığı 15 dolar olan müzikal oyun grubuna ebeveynler de katılıyor. Dolayısıyla Kate Middleton da diğer anneler gibi bebeğinin yanında şarkı söylüyor ve dans ediyor.

Prens Louis’in gittiği okul, İngiltere’de 23 yıldır 3 aylıktan 4 yaşına kadar olan çocuklara müzik eğitimi veriyor. Şarkı söylemeye, vurmalı enstrümanlar çalmaya odaklanılan derslerde ebeveynler de çocuklarıyla bir daire oluşturarak şarkı söyleyip dans ediyor.

37 yaşındaki Middleton ilk kez bir çocuğunu grup derslerine götürmüyor. Geçen yıl da 4 yaşındaki kızı Prenses Charlotte’ı bir dans okulunda bale derslerine yazdırmıştı.

Düşes, sık sık Londra’daki Thomas’s Battersea adlı okula giden Prenses Charlotte ve 6 yaşındaki oğlu Prens George’u okuldan alıyor ve okuldaki ebeveyn etkinliklerine katılıyor.

19/11/2019 16:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, kıbrıs, düşes, prens
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.