Ebrar Karakurt homofobik yoruma sessiz kalmadı!

Türkiye Milli voleybolcusu Ebrar Karakurt başarılı kariyerinin yanında özel hayatıyla da gündeme geliyor.

ads ads ads ads
20/06/2022

ads
Ebrar Karakurt homofobik yoruma sessiz kalmadı!

Türkiye Milli voleybolcusu Ebrar Karakurt başarılı kariyerinin yanında özel hayatıyla da gündeme geliyor. Cinsel tercihi ve kız arkadaşlarıyla ilgili haberlerle zaman zaman gündem olan Ebrar kendisine yapılan homofobik yoruma sessiz kalmadı.

Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt'un performansı sık sık gündeme geliyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndaki başarılarıyla büyük beğeni toplayan Ebrar Karakurt zaman zaman paylaşımları ve özel hayatıyla da dikkat çekiyor.

Spor kariyeri kadar özel hayatı ile de gündemden düşmeyen Ebrar Karakurt İmge ile ilişkisini noktaladıktan sonra İrem Tuncer ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bu iddialarla gündemde olan Ebrar Karakurt son olarak maç öncesi bir paylaşım yaptı.Başarılı sporcu paylaşımına "VNL’e bir girişimiz var, unutkan arkadaş etiketleme postu" notunu düştü.

ÇİRKİN YORUM

Ebrar Karakurt'un paylaşımına gelen homofobik yorum ise tepki çekti. Ebrar Karakurt kendisine yapılan "Ülkeden bir çıkışın olsa bir daha girmesen daha iyi olur gençlerin yüz karası hastalıklı git yurt dışında tedavi ol" yorumuna tepkisiz kalmadı.

Ebrar Karakurt bu çirkin yoruma "Siz hastalığınızdan kurtulana kadar buradayım gitmeye de hiç niyetim yok kudurtmaya devam" yanıtını verdi.

20/06/2022 16:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ebrar Karakurt, homofobik,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.