Ebru Şallı isyan etti: Nedir bu düşmanlık?

Ebru Şallı, tatil paylaşımlarına kötü yorum yapanlara adeta ateş püskürdü

ads ads ads ads
06/08/2020
HK

ads
Ebru Şallı isyan etti: Nedir bu düşmanlık?

Nisan ayında lenfoma tedavisi gören 10 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun vefatının ardından dış dünyayla bağını kopardı ve kendisini eve kapattı. Zor günler geçiren Şallı, yaz ayları için İstanbul'dan ayrıldı.

Eşi Uğur Akkuş ile Bodrum'a giden Şallı, dönem dönem sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşmaya başladı. Şallı, dün paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Ancak bir sosyal medya sayfasının yaptığı ‘çirkin’ eleştiri, Ebru Şallı’yı çileden çıkardı. Acılı anne, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; o mesaja adeta ateş püskürdü.

Şallı, paylaşımında, ”Ne zavallı ve nefret içinde bir yazı. İçinin nefretini kusmuş. Neyi hazmedemedi bu kadıncağız. Nefretle bir yere gelemezsin zaten. O nefret yüzüne böyle yansır işte. Benim arkamda ordu var. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti var. Sen neden bahsediyorsun? Çocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim. Sen kimsin?

Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde de üç ayın ardından sosyal medyaya koyduğu fotoğraf hakkında  "Paylaştığım fotoğraflarım eleştirilmiş. Milletin ne dediğini takmıyorum. Onlara kalsa ölmemi istiyorlar" ifadelerini kullandı. Çocuğunun vasiyetini yerine getireceğini ve ayakta durmaya çalıştığını vurgulayan Şallı, "Aldığım ilaçlarla kafam gidip geliyor" dedi.

06/08/2020 15:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ebru şallı, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.