Eda Taşpınar: İnan bana bunlar saçmalık

Sosyal medya hesabından birbirinden güzel fotoğraflar paylaşan Eda Taşpınar, zaman zaman hayata ve aşka dair tespitleriyle öne çıkıyor.

ads ads ads ads
04/04/2019

ads
Eda Taşpınar: İnan bana bunlar saçmalık

Hesabını aktif olarak kullanan ve takipçilerini heyecanlandırmayı başaran Eda Taşpınar, son zamanlarda aşka dair farklı içerikler paylaşıyor. Kimi zaman kendi tespitlerini hesabına taşıyan Taşpınar kimi zaman da aşka dair uzun uzun satırlar paylaşıyor. İşte Eda Taşpınar’ın ‘beyaz atlı prens’ temalı o satırları:

“Kafanda nasıl birini istediğine karşılık listeler oluşturuyorsun, kahve saçlı, tatlı sesli, kıvrak beyinli, yumuşak kalpli, komik ve bunun karşılığında seni güldürebilen, gibi gibi… İnan bana bunlar saçmalık. Çünkü insanlar listelerden oluşmazlar. Ben bunu insanlara farkettiren kişi olmayı istedim hep. Kafasında oluşturduğu ve bana asla benzemeyen o listeyle beni tanımasını ve aradığını bile bilmeden gerçekte istediği şeyi bulduğunu anlamasını isterdim. Ne istediğini çok iyi biliyormuş havasındaki insanlar sadece kendilerini kandırıyorlar. Aslında kimse ne aradığını ve ne istediğini bilmiyor, ta ki karşılarında görünceye dek.”

04/04/2019 10:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Eda Taşpınar, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.