Elizabeth Hurley: O elbiseyi giymeseydim daha değerli bir oyuncu olabilirdim

ads ads ads ads
26/01/2016

ads
Elizabeth Hurley: O elbiseyi giymeseydim daha değerli bir oyuncu olabilirdim

Sadece ünlü sevgilisinin değil giydiği elbisenin de katkısıyla bir gecede bütün dünyanın dikkatlerini üzerinde toplayan Elizabeth Hurley'den ilginç bir itiraf geldi. 

Mail on Sunday gazetesine konuşan Hurley "Belki de o gece daha ağırbaşlı bir elbise giyseydim, kariyerim çok daha farklı şekillenebilir ve ben daha çok ciddiye alınan bir oyuncu olabilirdim" dedi.

Elizabeth Hurley, 1994'te, o dönemde birlikte olduğu Hugh Grant'in başrollerinden birini paylaştığı Dört Nikah Bir Cenaze filminin Los Angeles'taki galasının konukları arasındaydı. Grant ile el ele kırmızı halıya çıkan Hurley, bir anda gecenin bütün konuklarından rol çaldı. Bunun nedeni de üzerindeki elbiseydi.

Versace tasarımı olan bu elbise, derin ve cüretkar dekoltesiyle daha o dakikadan itibaren "kırmızı halıya damga vuran elbiseler" arasında tarihe geçti. O sırada 29 yaşında olan Hurley de bir anda magazin basınının manşetlerine çıktı.

Bir süre önce 50 yaşına giren Elizabeth Hurley de dönüp geriye baktığında o geceyi "Belki de o siyah elbise yerine daha ağırbaşlı bir kıyafet giyseydim kariyerim başka türlü şekillenecekti" diyerek değerlendirdi.

Hurley " O gece daha farklı bir görüntü sergileseydim belki de Ulusal Tiyatro'ya katılıp daha değerli bir oyuncu haline gelebilirdim" dedi.

Hurley, Hint asılı işadamı Arun Nayar ile 2007 yılında evlendi. İngiltere ve Hindistan'da yapılan görkemli törenlerle evlenen çift 4 yıl sonra boşandı.

Şu sıralar The Royals adlı dramada Kraliçe Helena karakterine hayat veren Elizabeth Hurley, röportajda ilk kez hayatında hiç kimse olmadığını da sözlerine ekledi.

17 yaşından bu yana hep bir sevgilisi olduğunu, hiç yalnız kalmadığını belirten Hurley, son bir yıldır ise hiç romantik ilişki yaşamadığını anlattı.





Hurley bir dönem de Shane Warne ile nişanlıydı. Ama ondan da ayrıldı.

Uzun süre birlikte olduğu Hugh Grant ile ayrılmalarına rağmen dost kalmayı başaran Elizabeth Hurley, bütün eski sevgilileri için aynı durumun geçerli olduğunu dile getirdi.





Hurley'in Steve Bing ile ilişkisinden Damien adında bir oğlu var. Oğlunun vaftiz babası da eski sevgilisi Grant.

Hurley "Eski sevgilileriniz sizin hayatınızın bir parçası olur, siz de onların hayatının. Birlikte inişler ve çıkışlar yaşamışsınızdır. Bu yüzden onlar aileden biri gibi olur. Ama gün gelip ayrıldığınızda onları "fotoğraflardan kesip atmazsınız, ya da hiç konuşmamak gibi bir yolu seçmezsiniz" diye konuştu. 

26/01/2016 12:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: elizabeth hurley, versace elbise, elizabeth hurley hugh grant
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.