Elon Musk'tan Covid-19 testi açıklaması: Sahte bir durum söz konusu

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla ve özel uzay şirketi SpaceX'in sahibi Elon Musk koronavürüs (Covid-19) testi ile ilgili yaptığı açıklama ile gündemde.

ads ads ads ads
13/11/2020

ads
Elon Musk'tan Covid-19 testi açıklaması: Sahte bir durum söz konusu

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla ve özel uzay şirketi SpaceX'in sahibi Elon Musk koronavürüs (Covid-19) testi ile ilgili yaptığı açıklama ile gündemde. Aynı gün içinde 4 defa Covid-19 testi yaptıran Musk testlerden ikisinin negatif, diğer ikisinin ise pozitif çıktığını belirterek "Son derece sahte bir durum söz konusu” dedi.

Tesla ile elektrikli otomobil üreten, SpaceX ile uzayı devletlerin tekelinden kurtaran ve  Hyperloop ile toplu taşımada çığır açmayı hedefleyen Elon Musk kuşkusuz son dönemin en sıra dışı isimlerinden biri.

Güney Afrika asıllı milyarder Elon Musk, koronavürüs (Covid-19) testi ile ilgili yaptığı son açıklama ile bir kez daha gündemde. 

2 TEST NEGATİF 2 TEST POZİTİF ÇIKTI

Aynı gün içinde 4 defa Covid-19 testi yaptırdığını belirten Musk, 2 sonucun negatif 2 sonucun ise pozitif çıktığını açıkladı. 

Musk kişisel Twitter hesabından konu ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Son derece sahte bir durum söz konusu. Bugün Covid-19 için dört defa test edildim. İki test negatif çıktı, ikisi pozitif çıktı. Aynı makine, aynı test, aynı hemşire." 

"SALGIN ABARTILIYOR" 

Geçtiğimiz aylarda New York Times Sway  podcast canlı yayınına katılan Musk, büyük ölçekli karantinaların ve sokağa çıkma yasaklarının bir hata olduğunu iddia etmişti. 

Aynı programda yaşı itibariyle kendisinin ve çocuklarının ‘koronavirüs risk grubunda olmadığını’ belirterek koronavirüs aşısını olmayacağını açıklayan Musk “Salgının insanları mantıksız hale getirdi" demişti. 

13/11/2020 09:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Elon Musk, Covid-19, koronavirüs, test
MANŞETLER

HK KORONAVİRÜS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.