Emrah Karaduman’ı bıçaklayan saldırgan, sosyal medyadan anlattı

ads ads ads ads
13/03/2017

ads
Emrah Karaduman’ı bıçaklayan saldırgan, sosyal medyadan anlattı

Eskişehir’de 2 gün önce ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman ve şoförü Volkan Karaca’yı bıçakla yaralayan Enis Duman, sosyal medya hesabında, gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili üzgün olduğunu belirterek, olay anını anlattı.



Bir gece kulübünde sahne almak için gelen Emrah Karaduman, otel girişinde şüpheli Enis Duman tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı. Enis Duman, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağıyla önceki gün serbest bırakıldı. Bıçaklı saldırgan, serbest bırakıldığı günün akşamında adeta hiçbir şey olmamışçasına bir paylaşımda bulunarak sözleriyle günah çıkardı. Ölümden dönen Emrah Karaduman’ı bıçakladığı gerekçesiyle şüphelisi olarak göz altına alınan ve yine aynı gün mahkeme tarafından serbest bırakılan Duman üzgün olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.



‘CANINI YAKMAYA DEĞMEZ’



Duman sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle arkadaşlardan binlerce defa özür diliyorum gerek platonik aşk olsun, gerek tesadüf, gerek kasıt olsun anladım ki dünyadaki hiçbir şey insanların canını yakmaya değmez. Mahkemenin kararı ile serbestim, ama tekrar bozulabilir diye düşünüyorum. Bunu söylemeseydim çok daha üzülecektim masum kalmayı ve öyle ölmeyi tercih ederim. Bununla asla zerre kadar gurur duymadım ve duymayacağım.”

OLAY GECESİNİ ŞÖYLE ANLATTI



Ayrıca ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman ve şoförü Volkan Karaca'yı bıçakla yaralayan Duman, o geceyi şöyle anlattı: “O öfkeyle gittim ama görünce iyi bir insan olduğunu düşündüm vazgeçecektim belki ama korumasının tutarsız davranışı beni o anda etkiledi. Orada kalamazdım galiba, belki onlarda istemeyecekti diye düşünüyorum istesinler ya da istemesinler beni dost olarak görmelerini isterdim her ne kadar olmasa da Bundan sonra hiçbir şey yazmayacağım uzun bir süre” İHA 

13/03/2017 11:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Emrah Karaduman
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.