Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı

ads ads ads ads
06/03/2015

ads
Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı

Sarı-lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, 8 Mart Pazar günü oynanacak Galatasaray maçı öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine sadece 2 gün kaldı. İki takım da hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor. Ancak dev kapışma, zirveden 4 puan geriye düşen Fenerbahçe için belki de "Ya tamam ya devam" anlamına geliyor. Bunun bilincinde olan isimlerin başında ise takım kaptanı Emre Belözoğlu geliyor. Tecrübeli oyuncu, yakın çevresine derbi görüşlerini bildirdi "Varsa yok 3 puan" hedefini dile getirdi.

"BAŞKA CARE YOK"

Millet Gazetesi'nin haberine göre; Emre Belözoğlu, Cesare Prandelli yönetimindeki Galatasaray'ı ile Hamza Hamzaoğlu'nun takımı arasında büyük fark olduğunu söyledi.

Yıldız futbolcu, "İlk devredeki Galatasaray'a karşı oynamak daha kolaydı. Nitekim Türk Telekom Arena'da üstün olan bizdik. Ama şanssız bir şekilde kaybettik. Şimdi en kritik bölüme geldik. Bizim için kazanmaktan başka çare yok. Saracoğlu'nda kazanıp şampiyonluk yarışında tekrar iddialı konuma gelmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

06/03/2015 14:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Galatasaray, Türk Telekom, Fenerbahçe, emre belözoğlu, haber, Derbi, Sürpriz, Karşı, Türk Telekom Arena, Cesare Prandelli, Hamza Hamzaoğlu
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.