Er Ryan'ı Kurtarmak filminin yıldızı Tom Sizemore hayatını kaybetti

Er Ryan'ı Kurtarmak, Katil Doğanlar gibi pek çok önemli filmde rol alan Amerikalı aktör Tom Sizemore 61 yaşında hayatını kaybetti.

ads ads ads ads
04/03/2023

ads
Er Ryan'ı Kurtarmak filminin yıldızı Tom Sizemore hayatını kaybetti

Rol aldığı 'Black Hawk Down' (Kara Şahin Düştü), 'Born on the Fourth of July' (Doğum Günü Dört Temmuz), 'Natural Born Killers' (Katil Doğanlar) ve 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) gibi filmlerle tanınan Tom Sizemore, evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı.

O günden beri komada olan 61 yaşındaki Sizemore’un, Burbank, California’daki St. Joseph’s Hospital Burbank’ta hayatını kaybettiği bildirildi.

Menajeri Charles Lago yaptığı açıklamada oyuncunun kardeşi Paul ve ikiz çocuklarını Jayden Jagger'ın yanında olduğunu dile getirirken “Sadece bir müşteriyi değil, aynı zamanda yaklaşık 15 yıllık harika bir dost ve akıl hocasını da kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Tom, tanıma zevkine sahip olduğum en samimi, kibar ve cömert insanlardan biriydi" açıklamasında bulundu.Oyunun kardeşi Paul Sizemore “Hayatımı tanıdığım herkesten daha fazla etkiledi. Yetenekliydi, sevgi dolu, vericiydi" ifadelerini kullanırken  Sizemore'un eski eşi Maeve Quinlan “Özellikle düşüncelerim ve dualarım Tom’un iki oğlu Jayden ve Jagger için. Tanrı ikinizi de avucunun içinde tutsun, size güç versin ve hayatınızın tüm günlerini kutsasın” dedi.

Kariyeri boyunca  “Natural Born Killers”, “Strange Days”, “Devil in a Blue Dress”, “Heat”, “Devlet Düşmanı”, “Kara Şahin Düştü” ve “Pearl Harbor” gibi yapımlarda rol alan oyuncu, verdiği bir röportajda, en sevdiği filmin 2008 yapımı “The Last Lullaby” olduğunu söylemişti.

TACİZLE SUÇLAMASI

Öte yandan, oyuncu geçmişti aile içi şiddet ve tacizle ilgili birçok suçlamayla karşı karşıya kalmıştı.  Ayrıca bir süre de uyuşturucu bağımlılığı ile savaşan oyuncu, 2016 tarihinde çıkardığı anı kitabında madde bağımlılığından bahsetmişti.

04/03/2023 10:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Er Ryan’ı Kurtarmak, Tom Sizemore, hayatını kaybetti
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.