Ercan’da Uyuşturucu Narkotik Köpeğine Takıldı

ads ads ads ads
17/08/2018

ads
Ercan’da Uyuşturucu Narkotik Köpeğine Takıldı

 Ercan Havaalanı’ndan dün ülkeye giriş yaptığı sırada narkotik detektör köpeğinin tepki vermesiyle aranan Y.Ü.’nün (E-39) üzerinde yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. 
Y.Ü’nün tutuklandığı, soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Diğer polisiye haberler:


SAHTEKARLIK…
Girne'de 23 Temmuz tarihinde, gümrüksüz araç getireceğini söyleyerek Sema Kapusızoğlu’ndan 19 bin TL, Bülent Erdem'den 38 bin TL para temin eden İ.S.(E-39) sahtekarlıkla para temin ettiği için tutuklandı.
GÜMRÜKSÜZ MAL TASARRUFU…
Akıncılar-Gaziler Anayolu üzerinde dün 22.00 sıralarında, polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu, Y.Ç.’nin (E-49) aracında yapılan kontrolde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nden alınmış ve gümrüğü ödenmemiş yaklaşık 2 bin 500 litre atık yağ tespit edilerek emare olarak alındı.
Bahse konu kişinin tutuklandığı, soruşturmanın sürdüğü kaydedildi. 

YANGIN…
Lapta'da Şht. Hüseyin Cemal Sokak üzerinde 13 Ağustos’ta meydana gelen ve Taner Erginel’e ait 4 dönüm arazide bulunan 2 hurma ağacı, kuru ot ve kamışların yanması meselesi ile ilgili yürütülen soruşturmada, bahse konu yangının E.K. (E-25) tarafından kasıtlı olarak çıkarıldığı tespit edildi.
E.K. tutuklandı

17/08/2018 14:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: uyuşturucu, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.