Erdoğan ile Guterres görüştü

ads ads ads ads
24/09/2019

ads
Erdoğan ile Guterres görüştü

BM Genel Kurulu için ABD’de bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi ikili görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Katar Emiri Şeyh Al Sani ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile gerçekleştridiği görüşmede ikili ilişkiler, iklim değişikliğiyle mücadele ve Suriye konuları görüşüldü.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres’le ise, iklim değişikliğiyle mücadele, Suriye, Libya ve Kıbrıs konularını görüştü.

BM’den görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, “Genel Sekreter ve Cumhurbaşkanı Erdoğan iklim değişikliğiyle mücadele konusunda görüş alışverişinde bulundu, Suriye, Libya ve Kıbrıs dahil ortak endişeleri görüştü.” ifadesine yer verildi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani ile görüştü.Birleşmiş Milletler 74’üncü Genel Kurul görüşmeleri için bulunduğu New York’ta resmi temaslarını sürdüren Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi.

BM Genel Merkezi’ndeki görüşme basına kapalı gerçekleşti.

BRTK

24/09/2019 23:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antonio Guterres, Kıbrıs sorunu, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.