Erenköy Lisesi 11. Kültür-Sanat-Felsefe haftası tamamlandı

ads ads ads ads
24/05/2022

ads
Erenköy Lisesi 11. Kültür-Sanat-Felsefe haftası tamamlandı

Erenköy Lisesi 11. Kültür-Sanat-Felsefe haftası bu yıl da dolu dolu geçti. KKTC'deki yerli ve kendi branşlarında başarılı olan sanatçıları öğrencileriyle buluşturmayı amaçlayan Erenköy Lisesi'nin bu yılki konukları arasında Neydi Olacağı ekibinden Mehmet Ekin Vaiz ve Ali Çomunoğlu, Mesel Derleyicisi ve anlatıcısı Nurperi Özgener, Müzik Bölümü Öğretim Görevlileri Lale-Tuncay Langal çifti ve Müzisyen Cumali Bozpınar, Sabahların Efendisi program sunucusu Kerem Erdoğdu, sosyalmedya fenomeni Aygün Kencer, ödüllü fotoğraf sanatçısı Mehmet Gökyiğit, Güçük Prens kitabı yazarlarından Hakan Karahasan, Grup RAST müzik grubundan Derviş-Çağıl İşgüzar kardeşler oldu.

Ayrıca bu yıl haftaya eklenen felsefe gününde P4C Eğitmeni Nazan Arsal öğrencilerle sohbet etti. Felsefe günü için doğa filozoflarını tanıtıcı bir piyes ve sınıflar arası ödüllü münazara yarışmaları yapıldı.

Erenköy Lisesi’nde gerçekleştirilen bu etkinliğe okul öğretmenlerinden Eylem Avcı Alnur, Ceren Özbolat Selengin, Pınar Yılmaz Güler katkı koydu.

Erenköy Lisesi Müdürü Hülya Altun ve müdür muavini Ayşe Yazıcı, Bu yıl 11. düzenlenen Erenköy Lisesi Kültür-Sanat-Felsefe etkinliğine katılanlara teşekkür etti.  

Ayrıca KKTC'nin başarılı sporcuları Doğa Erek, Taygun Artanözcihan ve ülkemizin başarılı antrenörü Celal Keleş de etkinliğe katkı sağladı.

24/05/2022 19:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Erenköy Lisesi 11. Kültür-Sanat-Felsefe haftası tamamlandı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.