Ergüçlü’den 'Lefkoşa Çarşı Esnafı' Fotoğraf Sergisi

ads ads ads ads
03/06/2017

ads
Ergüçlü’den 'Lefkoşa Çarşı Esnafı' Fotoğraf Sergisi

Gazeteci yazar Süleyman Ergüçlü’nün “Lefkoşa Çarşı Esnafı” fotoğraf sergisi Lokmacı Meydanı’nda açıldı.

Telsim desteğiyle gerçekleşen sergi, Ergüçlü’nün çarşı esnafı potrelerinden oluşuyor.

Telsim’den yapılan açıklamaya göre, Ergüçlü’nün “Lefkoşa Çarşı Esnafı” fotoğraf sergisi 12-18 Haziran tarihleri arasında Büyük Han’da yer alacak.

Serginin açılına Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, gazeteciler ve Lefkoşa çarşı esnafı katıldı.

ERGÜÇLÜ: “LEFKOŞA’YI TERK ETMEMİŞ İNSANLARA TEŞEKKÜR BORCUMUZ VAR”

Süleyman Ergüçlü, konuşmasında, katkılarından dolayı Telsim’e teşekkür etti. Ergüçlü, Lefkoşa’yı hiç bir zaman terk etmediğini ve Lefkoşa’nın sahibi olan insanlara teşekkür borcu olduğunu söyledi.

Ergüçlü, şöyle devam etti:

“Burada hep üzüntüsünü taşıdığım eski Lefkoşa’nın terk edilmişliği vardı. Bu durum yavaş yavaş kalkıyor ama bir katkı da ben koymak ve teşekkür etmek istedim. Burada fotoğraflarını gördüğümüz insanlar ve onların arkadaşları Lefkoşa’yı hiç bir zaman terk etmemiş. Lefkoşa’nın sahibi olan insanlar. Onlara teşekkür borcumuz var. Onlarla gurur duyuyoruz.”

HARMANCI: “LEFKOŞA’YI LEFKOŞA YAPAN İKONLAŞMIŞ İNSANLAR”

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı da, bir Lefkoşa’lı olarak, Süleyman Ergüçlü’nün böylesi bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür etti. Harmancı, Lefkoşa’yı Lefkoşa yapan sadece tarihi yapı ve sokakları olmadığını, ikonlaşmış isimleriyle şehiri şehir yapan bir özelliğe sahip olduğunu belirtti.

Lefkoşa’nın özüne döndüğünü söyleyen Harmancı, gençlerin şehrine sahip çıktığını ve yatırımlar yaptığını ifade etti.

TANPINAR: “BÖYLESİ PROJEYİ DESTEKLEMEKTEN MUTLUYUZ”

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Süleyman Ergüçlü tarafından kendilerine ulaştırılan sergi projesini heyecanla karşıladıklarını ve projeyı devam ettirmeye kararlı olduklarını söyledi.

Tanpınar, Ergüçlü’nün büyük bir tutkuyla Lefkoşa’ya bağlı olduğunu ve taşığıdı Lefkoşa’nın eski günlerine kavuşabilme özleminden dolayı her türlü projeye destek sunduğunu bildiklerini belirtti. Tanpınar, “Dolayısıyla bizlerde çocukluğumuzun eski Lefkoşa’sına kavuşma özlemini taşıyanlar olarak böylesi bir projeye desteklemekten mutlu ve gururluyuz” dedi.

03/06/2017 16:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ergüçlü, haber
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.