Erhürman Hükümeti Topa Tuttu!

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümetin istikrarsız ve kararsızlığına değinerek, Başbakan Tatar ve  İçişleri Bakanı Baybars’ın sürekli suçu birbirlerine atmalarını sert dille eleştirdi

ads ads ads ads
16/07/2020

ads
Erhürman Hükümeti Topa Tuttu!

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümetin istikrarsız ve kararsızlığına değinerek, Başbakan Tatar ve İçişleri Bakanı Baybars’ın sürekli suçu birbirlerine atmalarını sert dille eleştirdi.

İmar Planı ve emirname ile ilgili tartışmalar devam ederken Erhürman hükümeti topa tuttu.

Ülkenin geçtiği sıkıntılı dönemde hükümetin topluma bunları yaşatma hakkı olmadığına değinen Erhürman’ın açıklaması şu şekilde;

“1. Başbakan, İçişleri Bakanı'nı kendisini kandırmakla ve toplumun hükumete duyduğu ‘güven’i sarsmakla suçluyor.

2. İçişleri Bakanı, hükumet ortağı olan UBP'yi, 22 ay boyunca imar planı ile ilgili görüş vermemekle, bu nedenle emirnamenin süresinin altı ay uzatılmasına sebebiyet vermekle ve o altı ayın da boş geçmesine yol açmakla suçluyor.

3. İçişleri Bakanı, Başbakan'ı, görevini yerine getirmemekle, yaptığı açıklama ile toplumda bilgi kirliliği yaratmakla ve güveni zedelemekle, ayrıca hukuka aykırı işlem yapmakla suçluyor.

Ve siz ülkeyi yönettiğinizi iddia ediyorsunuz!!! Bu halka, bu sıkıntılı günlerde bu saçmalıkları yaşatma hakkını nereden bulduğunuzu sanıyorsunuz?”

 

16/07/2020 12:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: TUFAN ERHÜRMAN, başbakan tatar, ayşegül baybars, KKTC PANDEMİ, KORONAVİRÜS, COVİD 19,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.