Erhürman’dan “Ahmet Varış’ın sözlerine kulak verin” çağrısı

ads ads ads ads
07/04/2020

ads
Erhürman’dan “Ahmet Varış’ın sözlerine kulak verin” çağrısı

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile TIP-İŞ Başkanı Ahmet Varış’ın “COVID 19 dışındaki hastaları kaybetme korkusu yaşıyoruz” sözlerine dikkat çekti.

Hükumetin oluşturduğu bilim kurullarının/konseylerin üyelerinin bu konuda açıklama yapmasını beklediklerini ifade eden Erhürman “O zaman niye oluşturuldu o kurullar/konseyler? Anlamakta ciddi güçlük çekiyorum...” dedi.

Erhürman’ın açıklaması şöyle:

Günlerdir pek çok hekim söylüyor. Bugün TIP-İŞ Başkanı Ahmet Varış, Damla Dabiş Özel'in programında bir kez daha söyledi. "Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nin pandemi hastanesi yapılması kararı kamusal sağlık hizmetlerini durma noktasına getirdi.

COVID 19 dışındaki hastaları kaybetme korkusu yaşıyoruz" dedi. Önemsenmeyecek bir iddia mıdır bu? Hükumetin oluşturduğu bilim kurullarının/konseylerin üyeleri bu konuda ne diyor?

Farklı bir şey söylüyorlarsa, öyle bir sorun yoktur diyorlarsa, açıklansın kamuoyuna, hepimiz rahatlayalım.

Yok onlar da böyle düşünüyorlarsa, neden dikkate alınmıyor uzmanların söyledikleri? O zaman niye oluşturuldu o kurullar/konseyler? Anlamakta ciddi güçlük çekiyorum...

07/04/2020 22:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Erhürman’dan “Ahmet Varış’ın sözlerine kulak verin” çağrısı, tufan erhürman, ahmet varış, kktc, kıbrıs, haberkibris,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.