Erhürman’dan hükümete sert eleştiri

ads ads ads ads
14/06/2020

ads
Erhürman’dan hükümete sert eleştiri

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel başkanı Tufan Erhürman, Lapta Marina projesi için ülkeye özel izinle gelen teknik heyetle ilgili kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

Hükümetin halka güven vermediğinin altını çizen Erhürman “Yönetmeyi bırakın, yönetir gibi yapmayı dahi beceremiyorsunuz” dedi.

Erhürman’ın paylaşımı şöyle:

Ercan'a "özel izin"le yolcu iniyor. Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Bakanlar Kurulu kararı ile geldiler diyor. Turizm Bakanlığı Bakanlar Kurulu'nda istişare edilerek izin verildiğini söylüyor. Ulaştırma Bakanı (ki tabii ki BK üyesidir) "yolcularla ilgili bilgim yok. Nereye gittiklerini bilemem" şeklinde açıklama yapıyor.

Güven vermiyorsunuz. Süreci yönetmeyi bırakın, her kafadan bir ses çıkararak insanların endişelerini artırıyorsunuz. Dahası, insanların günlerce evlerine kapanarak, çalışanların işlerinden olarak, maaşlarının düşmesini göze alarak, iş dünyasının gelirinden feragat ederek sağladığı ortamı hem kendi hanenize yazmaya kalkıyor, hem de riske atıyorsunuz. Yönetmeyi bırakın, yönetir gibi yapmayı dahi beceremiyorsunuz!

14/06/2020 16:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: tufan erhürman, haberkibris, kıbrıs özel uçak, lapta,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.