Erkekler en çok buna bakıyor

ads ads ads ads
06/06/2022

ads
Erkekler en çok buna bakıyor

Bazı kadınlar bir yere girdiğinde tüm bakışları üzerine toplar. Herkes onlara hayranlık duyar ve özellikle erkekler bu kadınlara karşı çok ilgili olurlar. Son derece dikkat çekici olan bu kadınların sahip olduğu özellikler onların çekici görünmesine sebep olur. Peki, bir erkeğe neleri çekici geldiğini hiç düşündünüz mü?

Kadınların sahip olduğu bazı özellikler erkeklerin hemen dikkatini çekiyor. Bu özellikle erkeklerin adeta başını döndürüyor. Erkeklerin, kadınlarda çekici bulduğu özellikleri merak ediyorsanız bu yazımıza bir göz atın.

1-SAMİMİ GÜLÜMSE

Bir kadını çekici yapan en önemli detay samimi bir gülümsemeye sahip olması olabilir. Erkekler güler yüzlü, neşeli kadınları çok çekici buluyor.

Elbette burada sahte bir gülümsemeden bahsetmiyoruz. İçten ve doğal olan gülümseler ve kahkahalar erkeklerin hemen dikkatini çekiyor. Gülümseyen kadınlar karşısında erkekler, kendilerini daha iyi hissediyor.

2-İNCE BEL

Yıllardır ideal vücut ve ideal bel oranı hep en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. Bu konuyla ilgili farklı fikirler ortaya atılsa da erkekler en çok ince bel yapısına sahip olan kadınları çekici buluyor.

İnce bel ve büyük kalça ikilisi, erkeklere göre doğurganlığın bir sembolü olarak anlaşılıyor. Bu sebeple erkekler bu vücut tipindeki kadınları daha etkileyici buluyor.

3-ETKİLEYİCİ BAKIŞLAR

Bakışlar ne hissettiğinizi ve ne söylemek istediğinizi karşı tarafa hemen iletmenizi sağlıyor. Güçlü ve etkileyici bakışlara sahip bir kadınsanız muhtemelen erkekler size asla karşı koyamaz.

Aşık olduğunuz bir kişiye baktığınız anda gözleriniz büyür. Bu durum erkeklere çok çekici gelir. Büyük gözleri olan ve anlamlı bakan kadınlar her zaman ilgi odağı olur.

4-DUDAKLAR

Son zamanlarda dolgun dudaklar çok popüler hale geldi. İnce dudaklara sahip olan herkes estetik merkezlerine koşarak dudaklarını dolgun hale getirmeye çalışıyor. Ancak yapılan araştırmalara göre erkekler dolgun dudaklardan çok öpülebilir dudakları çekici buluyor.

 ‘Öpülebilir dudaklar’ büyük ve dolgun dudakları değil; ince ve orta kalınlıkta dudakları simgeliyor.

5-DURUŞ

Erkekler dik ve özgüvenli duruş sergileyen kadınlara hayranlık duyuyor. Erkekler için çekici bir kadın dendiğinde duruş akıllara geliyor.

Duruşunuz insanlara sizin hakkınızda en net bilgiyi veren bir unsur olduğu için hemen dikkat çekmenizi sağlıyor. Dik duruşu özgüveni ve çekiciliği simgelediği için tüm erkekler tarafından çekici bulunuyor.

06/06/2022 19:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Erkekler en çok buna bakıyor
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.