Eroğlu: Oyumuzu UBP adayı Ersin Tatar'a vereceğiz

UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu, devletine, vatanına bağlı herkesin UBP’nin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Ersin Tatar’a oy vermeleri çağrısında bulundu.  

ads ads ads ads
08/10/2020

ads
Eroğlu: Oyumuzu UBP adayı Ersin Tatar'a vereceğiz

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Onursal Başkanı, 3’ncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, 11 Ekim Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Derviş Eroğlu yazılı olarak yaptığı açıklamada, kendisi ve eşinin Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Serdar Denktaş'ı destekledikleri yönünde ortaya atılan iddialara yanıt vererek, "Böyle bir şey asla söz konusu olamaz. Bunu yapanların çirkin oyunları tutmaz" dedi.

Eroğlu, halk ve UBP sayesinde Bakan, Başbakan, Cumhurbaşkanı olduğuna dikkat çekerek, "Eşimin de hayatının çok önemli bir kısmı UBP’nin başarıları için çalışmakla geçmiştir.Hal böyleyken bizlerin UBP’den ayrı düşmemiz mümkün değildir" diye konuştu.

Eroğlu, açıklamasında ayrıca tüm Ulusal Birlik Partililere, Devletine, vatanına bağlı herkese UBP’nin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Ersin Tatar’a oy vermeleri çağrısında bulundu.

Derviş Eroğlu yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

"Serdar Denktaş'ı desteklemiyoruz"

Sayın Serdar Denktaş’a yakın bazı kişilerin hala yalanlara başvurarak benim ve eşimin Serdar Denktaş’ı desteklediğimizi orada burada söylemesidir. Böyle bir şey asla söz konusu olamaz. Bunu yapanların çirkin oyunları tutmaz.

"Eşim benden önce üye oldu"

Eşim benden de önce Ulusal Birlik Partisi üyesi, kurultay delegesi  olmuş, hayatının çok önemli bir kısmı UBP’nin başarıları için çalışmakla geçmiş bir kişidir.

Ben, UBP ve halkımızın takdirleri sayesinde bu ülkeye Bakan, Başbakan, Cumhurbaşkanı olarak hizmet etme bahtiyarlığını yaşadığımın bilincindeyim.

"UBP’den ayrı düşmemiz mümkün değil"

Hal böyleyken bizlerin UBP’den ayrı düşmemiz mümkün değildir.

Dolayısı ile ben ve eşim tüm Ulusal Birlik Partililer ve Devletine, vatanına bağlı herkese UBP’nin Cumhurbaşkanı adayına oy vermeleri çağrısında bulunuyoruz.

"Bizim oylarımız Ulusal Birlik Partisi’ne"

Özetle, bizim oylarımız Ulusal Birlik Partisi’nedir.

Yaşanan olaylara bakıldığında bu seçim ülkemiz, geleceğimiz açısından hayli önemlidir.

Bu göz önüne alınarak herkes sandıklara gitmeli ve vatandaşlık hakkını kullanarak oy vermelidir.

Ben inanıyorum ki, halkımızın hür iradesi ile sonuç partimiz, halkımız ülkemiz, Devletimiz için güzel olacaktır.”

 

08/10/2020 13:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.