Eroğlu ve Sertoğlu Arasında Kriz!

ads ads ads ads
02/08/2014
HK

ads
Eroğlu ve Sertoğlu Arasında Kriz!

KOP konusunda anlaşmazlığa düşen Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu selamlaşmayı da kesti

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) ile sürdürdüğü görüşme trafiği ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun bu konuda taviz vermeyen duruşu ülke siyasilerinin bir kısmını rahatsız etmeye devam ediyor. Sertoğlu görüşmeler noktasında geri adım atmamış, bir takım çevrelerin yıpratma çalışmaları sonrasında Ulusal Birlik Partisi’nden gösterildiği Lefkoşa Belediye Başkan adaylığından vazgeçmişti.

Sertoğlu protokolden uzak durdu

Tüm bu gelişmelerin ardından Sertoğlu’nun Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu ile uzun yıllara dayanan dostluğu da etkilenmiş oldu. Geçtiğimiz akşam düzenlenen Antrenörler Derneği’nin ödül gecesinde Eroğlu ile Sertoğlu’nun bir araya gelmemesi dikkatlerden kaçmazken, Sertoğlu’nun arka masalarda yer alması ve protokol masasına gitmemesi dikkatlerden kaçmadı. İkili, toplu fotoğrafta da birbirlerinden bir hayli uzakta yer alarak soğukluğu tam olarak yansıtmış oldular.

SANDALYESİ BOŞ KALDI… Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, gecede protokol masasına oturmak istemeyince, kendisine ayrılan sandalye de boş kaldı. (Fotoğraf: Mustafa EVLİYA)

Kaynak: Kıbrıs Gazetesi 

02/08/2014 19:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hasan sertoğlu, derviş eroğlu
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.