Eser Keçeci’nin Kişisel Sergisi Lefkoşa’da Sanatseverleri Ağırlıyor

ads ads ads ads
07/10/2021

ads
Eser Keçeci’nin Kişisel Sergisi Lefkoşa’da Sanatseverleri Ağırlıyor

Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) Plastik Sanatlar Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Eser Keçeci’nin, ‘I Spy with My Little Eye’ başlıklı kişisel sergisi Lefkoşa’daki Rüstem Kitabevi’nin ana galerisinde sanatseverleri ağırlıyor.  

Yrd. Doç. Dr. Eser Keçeci, son kişisel sergisi ‘I Spy with my Little Eye’da, klasikleşmiş çocuk masallarından esinle yola çıkarak, kendi çocukluğunun ve çocuklarının dünyasını dijital fotoğraf kolajlarıyla birbirine bağlıyor ve sanatını bir iğne iplik gibi kullanarak izleyiciyi kendi küçüklük hatıralarına doğru yolculuğa çıkarıyor.

Kuzey Kıbrıs Seramikçiler Derneği, Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA), Kıbrıs Kâğıt Sanatçıları Derneği ve Uluslararası Kâğıt Sanatçıları Derneği (IAPMA)’nin halen aktif bir üyesi olan Keçeci, hem bir anne hem bir eğitmen olmanın getirdiği duygu yoğunluğu ve sıkı çalışma özelliklerini sanatına da yansıtıyor ve izleyicisine dokunan bir sergi ortaya çıkıyor.

Keçeci’nin son kişisel sergisi bir eser üretmenin nasıl bir özveri ile ortaya çıkabileceği, sanatın anlamı ve kimlerin sanatçı diye çağrıldığı konusunda sizi düşündürürken aynı zamanda da muzip, duygulu ve gerçeküstü bir serüvene çıkarıyor.

‘I Spy with my Little Eye’ başlıklı sergi, Lefkoşa’daki Rüstem Kitabevi’nde 10 Ekim Pazartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.  

07/10/2021 16:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Eser Keçeci, sergi
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.