Eşini darp eden zanlı cezaevine gönderildi

Gönyeli’de eşini darp eden zanlı A. E. dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı. Zanlı cezaevine gönderildi.

ads ads ads ads
22/07/2021

ads
Eşini darp eden zanlı cezaevine gönderildi

Gönyeli’de eşini darp eden zanlı A. E. dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı. Zanlı cezaevine gönderildi.

(Kamalı Haber)  

EŞİNE TOKAT ATTI

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Murat Plevne zanlının 19 Temmuz 2021 tarihinde saat 23.10 raddelerinde eşi B.E'yi kıskandığı gerekçesi ile aralarında çıkan tartışma çıktığını ardından 3 kez başına tokat vurararak darp ettiğini kaydetti.

ÖLDÜRÜLMEKTEN KORKTU, KENDİSİNİ YARALADI

Polis, B.E'nin eşi zanlı A. E.’nin kendisini öldürmesinden korktuğu için mutfaktan aldığı bıçak ile kendi kendisini yaraladığını söyledi. 

Polis, müştekinin aynı gün Lefkoşa Devlet Hastahanesi cerrahi servisinde ameliyata alındığını ve halen daha tedavi görmekte olduğunu ve yapılan kontrolde karın boşluğunda 2 cm kesi ve karaciğerde yırtık olduğunu belirtti. 

TUTUKLU YARGILANACAK

Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının ülkemize 90 gün turist vizesi ile geldiğini ancak sürenin dolduğunu belirterek bu bağlamda zanlının statüsü de dikkate alınarak uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Mine Ozankaya ileride görüşülecek davasında hazır olması maksadı ile 21 gün süre ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi.

22/07/2021 11:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: darp, cezaevi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.