EU Into Digital Forum 2023, İş Dünyasının Doğasını Değiştiriyor!

ads ads ads ads
18/05/2023

ads
EU Into Digital Forum 2023, İş Dünyasının Doğasını Değiştiriyor!

AB İnovatif Girişimcilik projesi kapsamında düzenlenen EU Into Digital Forum 2023, 12 Mayıs 2023 tarihinde Lefkoşa'da gerçekleştirildi. İşletmeleri, sektör uzmanlarını ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiren etkinlikte konuşmacılar, dijital dönüşümün en son trendlerine odaklanarak başarılı şirketlerin hikayelerini paylaştı.

 

350'den fazla katılımcıyı ağırlayan ve dijital hizmet sağlayıcıları ile destek ajanslarının temsilcilerini de içeren Forum’un açılış konuşmasını Avrupa Birliği Program Destek Ofisi Bölüm Başkanı, Jutta Pomoell-Segurola yaptı.  Pomoell-Segurola, konuşmasında "dijital olarak gelişmiş bir Avrupa" inşa etmenin stratejik bir öncelik olduğunu vurgulayarak, "Dijital olarak bilinçli bir Kıbrıs Türk toplumuna ulaşmayı kesinlikle başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

 

Katılımcılar, etkinlik boyunca stantlarda teknoloji ve inovasyon firmalarıyla doğrudan etkileşim kurma fırsatı buldular ve sunumlar aracılığıyla yeni teknolojilerin dijital dönüşüm üzerindeki potansiyel etkisini keşfettiler.

EU Into Digital Forum 2023, katılımcılara veri analitiği, bulut bilişimi, yapay zeka ve otomasyon gibi belirli konulara odaklanarak paha biçilmez bir deneyim ve bilgi sağladı.

18/05/2023 14:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: EU Into Digital Forum
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.